RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Фермер з Кіровоградщини звинуватив Поворознюка у трьох вогнепальних пораненнях

В інтерв'ю Дмитру Гордону фермер із Кіровоградської області Юрій Ткач розповів, як отримав три вогнепальні поранення, як це пов'язано з одіозним бізнесменом, президентом українського футбольного клубу "Інгулець" Олександром Поворознюком, чому ці справи не розслідували, а винуватців не покарали.

Інтерв'ю було опубліковано на каналі журналіста, пишуть "Українські новини".

Ткач заявив, що Поворознюк тримає в страху мешканців району, а правоохоронні органи області мало реагують на його дії, оскільки Поворознюк стверджує, що має зв'язки у найвищих органах влади, зокрема із колишнім заступником голови Офісу президента Кирилом Тимошенко.

"Це людина, яка може відібрати, застрелити, убити... Особисто Олександр Поворознюк стріляв по мені. Я пережив клінічну смерть... Дві кулі від невстановленої зброї у мене досі у правій легені. Це видно на знімку...", – сказав він.

Відповідаючи на запитання журналіста, чи має Поворознюк судимість, фермер сказав, що всі судимості - умовні, оскільки дядько Поворознюка був головою суду, і тому все сходило з рук. За словами Ткача, у Поворознюка родичі були в органах, і усі звернення залишалися поза увагою. Фермер розповів, що Поворознюк нібито має власну організовану злочинну групу, дії якої він виправдовує зв'язками з Офісом президента. А в прокуратурі та місцевій поліції Поворознюка нібито бояться.

"У нього вдома стоять вежі. На них охорона з автоматами скрізь. І в машині у нього багато добра армійського... Снайперські гвинтівки, автомати... Востаннє він випустив чергу по мені з автомата... Двох тварин було поранено, я впав за бугор… Якби не впав, мене б чисто перерізало автоматною чергою. У нього є законний автомат, але це автомат мисливського варіанту – одиночний. А то був бойовий автомат – 7,62", - розповів Ткач Гордону.

Гордон повідомив фермера про роботу незалежної групи журналістів щодо розслідування діяльності Поворознюка. Юрій Ткач висловив сподівання, що президент Зеленський не залишить цю ситуацію поза увагою, а Генпрокуратура дасть правову оцінку діям Поворознюка.

Раніше одіозний бізнесмен, президент ФК "Інгулець" із Петрово (Кіровоградська область) Олександр Поворознюк заявляли, що в ОП на нього роблять ставку.

"І він (Поворознюк) ходить своїм знайомим, друзям і розповідає, що Офіс президента робить на нього ставку на майбутніх виборах. Я просто відразу кажу це Офісу президента, щоб вони знали це, що він бравує цим, розповідає, що в нього особливі відносини з Офісом, що його хочуть у першу п'ятірку майбутньої партії пропонувати, що його тому розкручують", - розповів засновник видання "ГОРДОН" Дмитро Гордон в ефірі стріму з телеведучим Василем Головановим.