RU  UA

​Росія ставить на карту останні резерви: капітан ЗСУ спрогнозував можливість захоплення всього Донбасу

Росія зараз збирає весь свій резерв для того, щоб завдати удару на східному напрямку. Вже зараз ці сили тиснуть на Бахмуті та Вугледарі, але зважаючи на останні успіхі російської армії, мети взяти Донбас до березня вони не досягнуть.

Про це і ефірі Апостроф TV розповів капітан 103 бригади територіальної оборони Олександр Ганущин.

"Враховуючи їхні досягнення з листопада по Донецькому напрямку, то їм мало, що вдалося. Зрозуміло, що зараз вони на карту поставлять все, весь свій резерв із залишків техніки та боєприпасів, і в них не має проблем з кадровим складом. Ось цей резерв вже сьогодні вводиться в дію і він дуже тисне на Сили оборони України у Бахмуті та Вугледарі. До тепер нам вдавалося відбивати цей натиск і я вірю, що нам це вдасться і надалі і росіянам не вдасться і вийти на межі адмінкордонів Донецької та Луганської областей до кінця березня", – сказав він.

Як писав "Апостроф", російське окупаційно-терористичне військо може розпочати новий масштабний наступ протягом 10 днів, зосереджуючи зусилля на сході України, щоб встигнути отримати якісь результати до прибуття західних танків на озброєння ЗСУ.