RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

26 червня

Всі новини

У Києві та низці областей вводять екстрені відключення світла через ймовірний ракетний удар

Унаслідок оголошення масштабної повітряної тривоги через високу загрозу ракетного удару 10 лютого, у п'ятницю, у Києві та низці областей вводять екстрені відключення електроенергії, щоб захистити енергосистему від значних пошкоджень.

Про це повідомили в ДТЕК.

У Києві, Київській, Дніпропетровській та Полтавській областях енергетики ввели екстрені відключення електроенергії.

Читайте також: Чи буде новий наступ на Київ та Одесу: у Зеленського озвучили прогноз

"Через загрозу ракетної атаки у Києві, Київській та Дніпропетровській областях застосовуються екстрені відключення світла", - написали там.

Варто зауважити, що це вимушений превентивний крок для уникнення суттєвих пошкоджень енергетичної інфраструктури, якщо російські ракети досягнуть цілі.

Також відключають світло в Сумській і Кіровоградській областях. Через ракетну небезпеку можливі екстрені відключення світла у Черкаській та Житомирській областях, про що повідомили в тамтешніх ОВА.

"У зв'язку із загрозою ракетних обстрілів, за розпорядженням НЕК "Укренерго", відбуваються екстрені відключення електроенергії, повідомили в Сумиобленерго", - передало "Суспільне Суми".

Тим часом у Дніпрі повністю зупинили роботу електротранспорту, однак метро працює, зокрема і як укриття.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські окупанти вночі проти 10 лютого завдали ракетного й дронового удару по Україні. Під ворожими обстрілами опинилися Харків, Запоріжжя та Дніпро.

Також "Апостроф" писав, що у Генштабі ЗСУ попередили про високу загрозу завдання масованого ракетного удару з боку російських окупантів.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: