RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

Всі новини

План перехоплення "Щока": соцмережі вибухнули фотожабами на події у Брянській області

У четвер, 2 березня, російські ЗМІ поширили інформацію про нібито захід диверсантів на територію Брянської області, взяття жителів села Сушани в заручники та підрив електропідстанції та газової станції. Соцмережі відреагували вибухом креативу на цей інцидент.

"Апостроф" зібрав найяскравіші з них.

Нагадаємо, за повідомленнями росЗМІ, нібито близько 50 диверсантів зайшли до села Сушани Брянської області Росії з жовтими пов'язками та взяли у заручники чоловіка, жінку та двох дітей. Також росіяни повідомляли, що у селі точився бій.

У Генштабі Збройних Сил України заявили, що українці ведуть бойові дії тільки на території нашої країни, захищаючи її від вторгнення російських окупантів, тоді як події у Брянській області – це провокація Кремля.

Читайте також: Провокація Москви: у Генштабі різко відреагували на "брянську різанину"

"Інфа з Брянської області. Українці вже встановили пам'ятник Шевченку, повісили рушники, танцюють на майдані гопака", - іронізує один із авторів мемів.

На іншому зображено село Сушани із прапором NAТО. "ДРГ вже будують базу НАТО", - написано на фотожабі.

Як писав "Апостроф", раніше Оперативне командування "Північ" попередило, що Росія готує провокацію на кордоні з метою звинуватити українських захисників у порушенні територіальної цілісності.