RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Провокація Москви: у Генштабі різко відреагували на "брянську різанину"

У Генштабі Збройних Сил України відреагували на нібито вторгнення "українських диверсантів" на територію Брянської області країни-агресорки РФ: це московська провокація.

Про це Генштаб ЗСУ заявив у коментарі "Бабелю".

Збройні Сили України ведуть бойові дії тільки на території нашої країни, захищаючи її від вторгнення російських окупантів, тоді як події в Брянській області - це провокація Кремля.

Читайте також: Росія готує нову провокацію: до кордонів України стягують колони військових, перевдягнених у форму ЗСУ

"Усе, що відбувається на росії, — це спротив місцевого населення путінському терористичному режиму, недотримання заходів пожежної безпеки або інші причини, які не залежать від ЗСУ. Зокрема, повідомлення в інтернеті про події на Брянщині є зухвалою московською провокацією", - інформували у відомстві.

Разом з цим в Оперативному командуванні "Північ" наголосили, що ворог може вдаватися до провокацій та намагатися дискредитувати ЗСУ.

"Історія з українською диверсійною групою в РФ є класичною свідомою провокацією. РФ хоче налякати свій народ, щоб виправдати напад на іншу країну та зростання бідності після року війни. Партизанський рух в РФ стає все сильнішим і агресивнішим. Бійся своїх партизанів..." - додав радник глави ОП Михайло Подоляк.

Раніше "Апостроф" повідомляв, на що розраховує Росія після провокацій на кордоні з Чернігівщиною та Придністров'ям.