RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Яскраві привітання з 8 Березня 2023 у прозі та віршах

8 березня 2023 року в Україні та світі відзначатимуть Міжнародний жіночий день. У цей день представниці прекрасної статі отримають безліч компліментів, приємних побажань, подарунків та квітів.

"Апостроф" підготував найкрасивіші привітання на 8 березня у віршах та прозі.

Читайте також: Що приготувати на 8 березня: рецепти простих і смачних закусок до свята

Привітання з 8 березня у прозі

Вітаю з 8 березня! Цього дня хочу побажати вам позитивних емоцій, казкового настрою та величезного щастя. Нехай улюблені та близькі дарують вам свою увагу, захист, любов, радість та підтримку. Бажаю, щоб на вашому життєвому шляху не зустрічалися проблеми та негаразди, а яскраво світило сонце, вказуючи правильний та легкий шлях у житті.

***

Дорогі наші, улюблені та найпривабливіші жінки! Улюблені дружини, дочки, матері, тещі, подруги і всі сильні і прекрасні! Вітаємо вас із днем 8 Березня. Бажаємо, щоб ваші серця належали тим, хто любить і любить вас, щоб кожен день і годину ви відчували любов і турботу, відданість і вірність, допомогу та підтримку. Любіть самі і будьте завжди коханими, залишайтеся такими ж прекрасними та неповторними, надійними та працьовитими, ніжними та теплими. Щастя вам, радості та удачі завжди і в усьому!

***

Вітаю Вас із чудовим святом 8 Березня! У цей воістину жіночий день хочеться від щирого серця побажати, щоб Ваше серце завжди палало від любові. Щоб Ваше життя було наповнене лише добрими та прекрасними подіями. Залишайтеся такою ж ласкавою, ніжною, жіночною та чарівною. Нехай Ваше життя буде яскравим і вражаючим, а поруч будуть лише надійні, вірні люди. Кохайте і будьте коханими. Зі святом весни Вас!

***

Дозвольте привітати вас зі святом весни, краси та кохання – з 8 Березня. Нехай сьогодні ваша душа до країв наповниться світлом, теплом та радістю від щирих побажань, ніжних квітів та приємних подарунків. Нехай ластівки в'ють гнізда над вашими вікнами і несуть у будинок добробут та взаєморозуміння, а перші промені весняного сонця вкажуть на щасливу стежку у вашій долі.

***

Бажаю вам казкового настрою, лагідних чоловічих обіймів, карколомної кар'єри, улюблених захоплень, сімейної стабільності, яскравих вражень, фінансової незалежності, щасливих усмішок і багато чарівних днів, як сьогоднішнє чудове свято – 8 березня.

***

Милі пані, вітаємо вас зі святом весни та краси – 8 березня. Залишайтеся такими ж променистими та чарівними жінками, справжніми еталонами краси та чарівності. Будьте щасливі вдома, на роботі, бажаємо вам благополуччя та сімейного затишку, а також успіхів у всіх починаннях. Здоров'я та душевної рівноваги, посмішок та сонячних днів.

***

Дорогі жінки, вітаю вас із 8 березня! У Міжнародний жіночий день бажаю вам від щирого серця побільше світла, тепла, легкості, усмішок і прекрасного настрою. Нехай збуваються бажання, а в сім'ях будуть щастя та мир. Нехай у вашому житті трапляються лише радісні події та яскраві моменти. Будьте коханими, любіть, надихайте своїх рідних та близьких.

Привітання зі святом у віршах

***

Вітаю з березневим святом,

Жіночим, ніжним днем весни!

Любові хочу побажати,

Тепла весняного, краси.

Нехай збуваються всі мрії,

Натхнення ллється через край.

Прекрасних і душі, і тіла,

Піймати щастя без вагань!

***

З весни початком! З днем жіночим!

Хай світяться від щастя очі,

Душа від радості співає,

Як сад весняний, розквітає.

Нехай вночі зірки яскраві

Тобі дарують своє світло.

Живи насичено й цікаво,

Хай мрії збудуться завітні!

***

З 8 Березня, сонечко рідне.

Зі святом, кохана моя.

Для мене ти найкраща у світі,

Найкрасивіша зірка моя.

Я хочу, щоб ми були завжди разом,

Щоб щасливою ти була.

Без тебе мені жити тяжко,

Будь здоровою, ластівка моя!

***

Хай навкруги цвіте бузок,

Та небо буде ясним;

І щоб життя було в жінок

Щасливим і прекрасним.

Аби завжди в душі у вас

Горів вогонь кохання;

І хай у цей весняний час

Здійсняться всі бажання.

Нагадаємо, в Україні відбулося онлайн-голосування у додатку "Дія" на тему 8 березня: залишити свято вихідним днем або зробити робочим. Переважна більшість українців висловилася за те, щоби цей день залишили вихідним.