RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Фортуна не на їхньому боці: п'ять імен жінок, яким вічно не щастить

Фахівці, які вивчають імена та їх вплив на долю та характер людини впевнені, що насправді імен, які самі по собі несли нещастя та біди їхнім власникам, не існує, однак вони все ж таки мають деякий вплив на свого носія.

"Апостроф" пише, жінкам з яким ім'ям зазвичай не щастить.

Діана має якості лідера, але її партнери не витримують войовничої натури жінки й або кидають її, або перетворюються на дитину, яка завжди потребує піклування та опіки. У сім'ї, серед друзів та на роботі Діана постійно біжить когось рятувати, тож на себе в неї часу вже не залишається.

Читайте: Ці три імені носять жінки, які завжди кидають чоловіків

Лариса зазнає агресії до всього навколишнього світу, що помітно ускладнює їй життя. Вона сама це розуміє та намагається з цим боротися, черпаючи сили у творчості та роботі. І тільки по-справжньому сильна натура не дозволить емоціям взяти гору над розумом і зруйнувати власну долю.

Аріна, опинившись у стосунках з коханим чоловіком, одразу починає підозрювати його в зрадах і всіляко постійно перевіряє і перепровіряє ще раз. Це вимотує її повністю, тому на кар'єру у неї вже не залишається сил.

Галина з дитинства намагається довести самій собі та всім оточуючим свою значимість, що нерідко призводить до нервових зривів. Галина відрізняється категоричністю і вперто йде раніше обраним шляхом, навіть якщо з часом починає розуміти, що це не її дорога. Через це в її житті трапляється багато неприємностей, але вона, як правило, вже не може нічого змінити.

Людмилі дуже не щастить у коханні. Спочатку все складається досить добре, але довгого і щасливого сімейного життя їй не бачити, з різних причин. У результаті вона все одно залишиться одна.

Нагадаємо, раніше ми писали, жінки з якими іменами є головними руйнівницями шлюбів.

  • Вас може зацікавити:

Відрізняються розумом та кмітливістю: топ-5 імен, які носять наймудріші жінки

Не здатні контролювати емоції: імені, які носять найагресивніші жінки

Їм потрібен ваш гаманець, а не серце: три імені, які носять наймеркантильніші жінки