RU  UA

Де буде контрнаступ ЗСУ: військовий дав однозначну відповідь

Українські Збройні сили готуються до контрнаступу, а де він почнеться - для російських окупантів залишається загадкою. Україна докладає багато зусиль, щоб зробити ворогові "сюрприз".

Про це в ефірі Апостроф TV заявив військовослужбовець ЗСУ Кирило Сазонов, коментуючи створення нових ВДА на території Запорізької області, зокрема на тимчасово окупованій.

Читайте також: Глава Пентагону оцінив шанси ЗСУ на контрнаступ

"І в Запорізькій області, і в Донецькій, і в Луганській областях ми можемо створювати адміністрації – нехай смикаються, нехай нервуються. Вони все одно не вгадають. У нас командування і політичне, і військове набагато молодше і динамічніше, ніж російське. Вони в Росії дуже "закостенілі", вони мислять штампами, вони ще з радянської школи. У нас - молодші, розумніші, хитріші. Тому росіяни будуть сіпатися-смикатися, а потім для них буде сюрприз. Це правильно. Ми ж хочемо зробити сюрприз, інакше їм буде нецікаво", – зазначив Сазонов.

За словами військового, ворог плутається, сіпається і чекає ударів у різних місцях. Росіяни змушені розпорошувати сили та нерви.

"Надходить маса повідомлень, маса прогнозів і рано чи пізно вони тонуть у цьому. Тому виходить раптовий удар. Зараз дуже важко обдурити: є супутникова розвідка, є агентурна розвідка, є радіоперехоплення. Тобто робити зараз потай набагато важче, ніж у минулому столітті. Тому доводиться докладати безліч зусиль, щоб заплутати ворога", – резюмував Сазонов.

Раніше "Апостроф" писав, коли і де українська армія піде у контрнаступ.

  • Вас може зацікавити:

Для контрнаступу ЗСУ треба три фактори - екскомандир "Айдару"

У росіян величезний страх втратити Донецьк - голова ради резервістів ЗСУ

Навесні почнемо витісняти ворога, а до осені звільнимо Україну - доброволець з Ізраїлю