RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.60
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

Жити з ними нестерпно: п'ять імен чоловіків із тяжким характером

Деякі чоловіки вважають своїм обов'язком постійно скаржитися на життя , деякі - відрізняються просто нестерпним характером.

"Апостроф" називає імена чоловіків, від яких краще триматися подалі.

Артур

Це ім'я означає "могутній ведмідь". Ці чоловіки дуже примхливі і зарозумілі, запальні та вперті. Їх неможливо в чомусь переконати. Іншим людям не дуже легко зрозуміти бажання Артурів, оскільки вони потайливі та небагатослівні.

Владислав

Ім'я під впливом Діви, передаючи власнику основні якості. Як ось увага до будь-яких неточностей, любов'ю до зауважень в іронічно-саркастичній формі. Цією манерою поведінки він часто зачіпає оточуючих людей.

Всеволод

Цьому чоловічому імені відповідає знак Водолія, вони "всевладні" і наполегливі у досягненні своїх цілей. Крім того, вони відрізняються егоїзмом та любов'ю до влади. Ці чоловіки не розуміють навіть найнешкідливіших жартів на свою адресу — надто високої думки про себе коханих.

Генадій

Покровителем імені – Водолій. Керуючий зодіак Зодіаку наділяє цих чоловіків вимогливістю та недовірливістю. Вони хитрі і розважливі, не гребують прибрехати заради власної вигоди. Можуть використовувати інших людей, щоб досягати своєї мети. Геннадії зляться на будь-які невдачі, несправедливо звинувачуючи у них своїх близьких.

Ігор

Чоловік із цим ім'ям перебуває під впливом непостійних Близнюків. Їм властиве лицемірство, їх неможливо зрозуміти. Вони суперечливі та мінливі, легко підлаштовуються під будь-які обставини, швидко змінюють думку. Вони не агресивні, але їхня непостійність та поганий настрій можуть серйозно зіпсувати життя оточуючим людям.

Нагадаємо, раніше ми писали про чоловіків, які мають нестерпний сволочний характер .

  • Вас може зацікавити:

З них вийдуть чудові чоловіки: астрологи назвали чотири чоловічі імені

Житимуть у постійній злиднях: названі чоловічі імена

Можуть завдати удару в спину: два імені чоловіків, здатних на підлість