RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

За мир в Україні, здоров'я та удачу: сильні молитви на Великдень

У великодню ніч особливу силу набувають молитви, які віруючі читають від душі, як у церкві, так і вдома перед іконою.

"Апостроф" розповідає, які молитви можна прочитати у це свято.

Читайте: Сидіть по домах, можливі обстріли: Кличко звернувся до киян перед Великоднем

Молитва за мир в Україні

Боже, Творець і Отче всіх людей, ти закликаєш до себе всі народи світу. Просвіти їх, щоб серед суєти нашого часу вони дізналися про те, що може принести їм мир. Пробуди в них щире прагнення до розуміння і єдності. Допоможи їм прощати один одному те зло, яке вони завдавали і продовжують завдавати своїм ближнім, допоможи їм співпрацювати в справі миру, поважаючи права кожної людини в злагоді з твоєю волею. Очисти їх серця від усякої образи і ненависті. Збережи всі народи від гордині, егоїзму і міжнаціональної ворожнечі.

Благослови, Боже, тих, хто присвячує себе великій справі творіння світу. Благослови нашу Батьківщину Україну, перемогу над ворогом, щасливу долю та щастя їй дай. Премилостивий Господи, всім, хто звертається до Тебе з молитвою, дай милість Твою. Благаємо Тебе, Боже, за воїнів і захисників, за братів і сестер наших і за всіх тих, хто потребує Твоє милосердя і допомоги Твоєї. Нехай буде завжди благословенне Твоє святе Ім'я і нехай прийде в наші душі і на наші землі Твоє Царство справедливості, миру і злагоди. Амінь

Молитва за здоров'я

Господи Всемогутній, Господи милостивий, Господи справедливий, допоможи мені, рабу Божому, благослови світлою Пасхою. Наповни мене і моїх близьких енергією світлих святкових днів. Нехай очистять мою душу світлі радісні сльози. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Почуйте моє звернення всі вищі небесні сили. Моліться про благополучному життєвому шляху всіх нас грішних рабів Божих (назвати імена людей). Закрийте мене і моїх близьких від злоби людської і недобрих помислів недругів, приборкайте лють і гнів, бурхливі в світі, що оточує нас. Раттю своєю святою і справедливою оточіть нас, даруйте нам згоду і спокій. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

Молитва на удачу

В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. У святу неділю Ісус Христос воскрес, людям всім велику надію і радість дарувавши. Відтепер, Господа нашого всі християни прославляють, слава про нього шириться від землі до небес. Силою своєю і милістю своєю незмірною він сьогодні нас рабів Божих оберігає і опікується. Чує він наші молитви і все їх приймає, від всяких бід рятує. Почуй і мене, Господи, допоможи мені, спаси мене і захисти мене від негараздів і бід відтепер і на віки віків. Амінь.

Нагадаємо, раніше ми писали десять цікавих фактів про Великдень.

  • Вас може зацікавити:

Міцної віри в Бога, себе та Україну: яскраві привітання з Великоднем для близьких, друзів та колег

Чи будуть в Україні дощі на Великдень: мапа погоди

У Єрусалимі в храмі Гробу Господнього зійшов благодатний вогонь: фото і відео