RU  UA

Влада не захистить нікого: опозиціонер про звільнення Росії від путінського режиму

На території Шебекинського міського округу в Бєлгородській області Росії до кінця червня вводиться тимчасова заборона на пересування транспорту, але слід розуміти те, що відбувається не в Москві – для Кремля це події другорядного плану.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів опозиційний російський політик Дмитро Гудков.

Читайте: На Рубльовці своя ППО? Москвичі влаштували істерику після атаки БПЛА

"У Кремлі однозначно тривожно, на Рубльовці тривожно, в елітах тривожно. У Москві психологи розповідають, що їхні клієнти, коли звертаються за консультаціями, часто посилаються на свій тривожний стан, викликаний останньою атакою дронів", - зазначив він.

За його словами, коли над будинком голови Держдуми В'ячеслава Володіна, над будинком керівника "Газпрому" Олексія Міллера пролітає коптер, зібраний у гаражі за 2 тисячі доларів, вони розуміють, що наступного разу туди прилетить щось серйозніше, та ж балістична ракета.

"Якщо ти бомбиш міста, вбиваєш мирних людей, це рано чи пізно до тебе повернеться. І ось воно повертається. Те, що відбувається в Москві - для Росії серйозна політична подія. Москва завжди була внутрішнім закордоном, вона багатша і краща", - розповів російський опозиціонер, додавши, що прості росіяни в регіонах зараз побачили, що центральна влада не здатна захищати себе навіть у столиці.

Раніше "Апостроф" писав, що підрозділи РДК зайшли на бронетехніці у село Нова Таволжанка під Шебекіно.

  • Вас може зацікавити:

Люди скаржаться, влада розводить руками: що відбувається в Шебекіно, де вже почалося "звільнення РФ"

На Бєлгородщині прильоти в адмінбудівлю та військову техніку РФ: фото та відео

Російські добровольці, які захищали Україну, заявили про початок звільнення РФ: легіон повертається додому. Відео