RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Бійці інформаційного фронту: Наєв привітав журналістів із професійним святом

У День журналіста командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв привітав працівників цієї професії зі святом. Він висловив упевненість, що спільними зусиллями українці переможуть окупантів.

Про це повідомляє пресслужба Командування Об'єднаних сил у Facebook.

Читайте також: Перевірка армійської авіації та відвідування клініки "Охматдит": чим займається генерал-лейтенант Наєв

"З великою повагою висловлюю вам подяку за вашу щоденну та нелегку працю, за вашу неупередженість та високий професіоналізм", - заявив Наєв.

За словами генерала, роль засобів масової інформації у формуванні світоглядних позицій громадян будь-якої країни переоцінити складно. І тепер донесення суспільству правдивої інформації про відбиття збройної агресії РФ, висвітлення захисту населення та об'єктів інфраструктури від повітряних нападів набуло особливої актуальності.

"Виховання молоді, яка пишається приналежністю до української нації та горда за свій незламний народ, підняття престижу служби у Збройних Силах України, підтримання волонтерського руху – це пріоритетні теми сучасної журналістики", - наголосив Наєв.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав захисників України на передовий та тих, хто оцінив умови їх проживання.

Вас також може зацікавити:

Окупанти знову атакували Київ: Наєв показав відео знищення дронів

Північний фронт: Наєв оцінив готовність настання ворога з Білорусії

Наєв привітав офіцера ЗСУ з Днем матері: у жінки троє дітей