RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Батл продовжується: білоруські прикордонники видали черговий крінж після атаки картоплею, відео

На кордоні Білорусі та України триває "гастрономічний наступ" прикордонників режиму Лукашенка, після заяв про "борщі-родичі" у хід пішли міркування про "горілку".

Про це повідомляє Telegram-канал "Мая Краіна Білорусь".

Читайте також: Повісили Валєру для залякування: українські прикордонники знову лякають білорусів

"На кордоні Білорусі та України триває гастрономічна атака. Цього разу в хід пішла горілка. Про борщ, хліб і сало лукашистські прикордонники вже розповідали, тепер настав час легендарного алкогольного напою. Як і минулого разу, вони записали звернення про те, наскільки важливий цей продукт для України і що він повною мірою символізує перемогу. Такими темпами лукашисти ще й переймуться українською культурою та історією – і нарешті зрозуміють, що не треба слухати пропаганду”, - йдеться у повідомленні.

Таку відповідь білоруські прикордонники запустили після того, як українці жартома почали скидати на них картоплю з квадрокоптерів.

"Бомбардування картоплею. Українські прикордонники продовжують тролити білоруських колег, ніби натякаючи, що замість картоплі могли бути гранати. Рівень охорони держкордону: "нас розбомбили картоплею", - йдеться у повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що білоруські прикордонники поскаржилися на провокації з боку українців під час патрулювання кордону.

Вас також може зацікавити:

Лукашенко все розуміє, але кров'ю пов'язаний із Кремлем: які є сценарії для режиму білоруського диктатора

Польських прикордонників обстріляли з території Білорусі

Ядерна зброя РФ у Білорусі це порушення Договору про нерозповсюдження - представник Литви в ООН