RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Почали відмовляти всі органи: у Кривому Розі дівчина померла після пластичної операції

У Кривому Розі за фактом смерті 22-річної дівчини після пластичної операції зі збільшення грудей правоохоронці відкрили кримінальну справу.

Про це інформує ТСН.ua.

Читайте також: А хіба це ділиться: як суддя перетворив частини тіла на майно

Родичі загиблої Аліни Мухіної вважають винним хірурга, який проводив операцію, Якова Яковіді. Тоді як він провину заперечує, заявляючи, що не було допущено жодних порушень.

Хірург працює у міській та приватній клініках. Операція коштувала 3 тисячі євро - у державній, 3,2 тис. євро - у приватній. Порадив робити у міській.

Дівчина почала скаржитися на біль одразу після виписки з лікарні. Лікар по телефону запевнив, що хвилюватися зараз немає чого. Вона ж продовжувала скаржитися на біль.

“Потім вона дала мені доторкнутися. По перше, вона була дуже гаряча, і я відчувала ніби щось всередині є. Якщо в іншій я торкалася, нічого не було, то тут почалося як новоутворення”, – повідомила сестра загиблої.

Дівчина приїхала у лікарню у суботу, однак лікар сказав прибути у понеділок. Там вона ледве пересувалася. Лікар повідомив, що здійснить дренаж шляхом розрізу, однак у результаті зробив ще одну операцію під загальним наркозом. Він дістав імплант, промив та поставив назад.

Наступного дня дівчину перевели до реанімації. За результатом аналізу виявили, що в неї низький тиск та почали відмовляти органи.

"Печінка не працювала, нирки, легені, тахікардія почалася. І вони вирішують її ввести в медикаментозний сон для того, щоб зупинити цей процес погіршення”, – розповіла сестра.

Дівчині провели третю операцію, під час якої дістали імпланти, проте вже було пізно, вона померла ввечері у четвер.

Родичі переконані, що винен хірург, адже за аналізами вона була абсолютно здорова. Тоді як у попередньому висновку судово-медичного експерта зазначається, що смерть настала через отруєння організму медпрепаратами. Остаточні результати аналізів будуть готові за кілька тижнів.

У дівчини могло бути зараження крові, що дало ускладнення на органи, сепсис, і зупинити процес вже не могли. При цьому під час розтину не виявили печінки.

"У 22-річної дівчинки, яка здавала всі аналізи, взагалі не було печінки. Як так може бути?”, – заявили родичі та написали заяву у поліцію.

Нагадаємо, нещодавно дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова збільшила губи, зробила ринопластику та ліполіфтинг підборіддя. Також вона заявила, що зовнішність її 57-річного чоловіка бажає кращого.

  • Вас може зацікавити:

Віддав чоловіку половину: у Києві суд ухвалив дивне рішення щодо силіконових грудей

В Одесі за дивних обставин померли 4-річні близнята: поліція шукає причину інциденту

Намагалася продати немовля за десятки тисяч доларів: у Луцьку затримали злочинницю, фото