RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

27 червня

Всі новини

"З Україною в серці": фонд ініціативи "Надія" та Hope.UA зібрали кошти на медобладнання для лікарень

Благодійний фонд молодіжної ініціативи "Надія" із фондом Hope.UA організували та провели в Лімасолі благодійний аукціон "З Україною в серці", під час якого вдалося зібрати понад 100 тисяч євро.

Захід став першим з низки аукціонів у різних країнах світу із завершальним заходом у США, в День Незалежності України. Мета аукціонів – збір коштів на придбання медичного обладнання для лікарень, в яких рятують життя захисників України і цивільних.

Учасники аукціону "З Україною в серці" - понад 250 гостей з різних куточків світу - мали можливість придбати патріотичні лоти, серед яких – прапори України та поштові марки з автографами Валерія Залужного, Кирила Буданова та Олексія Резнікова, боксерські рукавички братів Кличків та Олександра Усика, одяг українських дизайнерів та ювелірні вироби компанії "Золота Країна", картини та ікони українських митців. Для гостей заходу співали Kazka та CHEEV, а амбасадор Благодійного фонду молодіжної ініціативи "Надія", композитор Євген Хмара виконував авторські музичні твори.

"Завдяки коштам, зібраним на аукціоні в Лімасолі, українські лікарні в постраждалих від війни регіонах вже найближчим часом отримають апарати УЗД та КТ, сучасні рентгени та гастроскопи. Дякуємо Посольству України на Кіпрі та Послу Руслану Німчинському, які сприяли в проведенні заходу. І окремо хочу відзначити наше молодіжне крило – Владислава Ландара, Євгена Дубіля, Максима Стригуна, Івана Дубіля, Едуарда Бондаренка, Єлизавету Конєву, Іллю Дубіля та Аріну Пашеньку, завдяки яким втілюються в життя найбільші благодійні проекти "Надії", – зазначив Євген Хмара.

В рамках заходу відбулося нагородження партнерів "Надії": відзнаки за системну допомогу Україні та українським лікарням отримали Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Кіпр Руслан Німчинський; Джоанна Хофман, меценат, головний проектний менеджер корпорації Excel, донор проекту "Food for Good"; Аксенія Крупенко, співзасновник "Revival Foundation"; Степан Ширяєв та George Ioannou; Благодійний фонд FROM HEART UA; Катерина Липська & Lifeberry event agency; компанія "Медирент"; ведуча Юлія Вертова і Julia Vertova Media.

"Тисячі людей по всьому світу живуть з Україною в серці, хочуть і готові допомагати, і ми об’єднуємо їх заради великої мети – допомогти героям-медикам врятувати ще більше життів героїв-захисників. Усі кошти, зібрані на аукціоні, будуть спрямовані на придбання життєво важливого медичного обладнання, і наша команда вже готує чергову гуманітарну місію на Схід. Віримо, що, об’єднавши всі наші можливості та зусилля, ми зможемо врятувати якомога більше життів, повернути додому живими нашим захисників і наблизити нашу перемогу. Це – наша місія, наша мета і наша ціль, заради якої ми живемо і працюємо!" – зазначив Євген Хмара, амбасадор Благодійного фонду молодіжної ініціативи "Надія".