RU  UA

Окупанти не мають дефіциту ресурсів: молодший сержант ЗСУ про ситуацію в районі Сватове – Кремінна

У районі Сватове – Кремінна зараз ситуація стабільна. Усі сили оборони України по всій лінії фронту працюють над знищенням їхньої артилерії, її стає менше, але достатньо, окупанти підтягують та підтягують резерви.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів молодший сержант роти ударних БПЛа та артрозвідки 92 ОМБр Олесь Маляревич.

Читайте також: Діяли грамотно: ЗСУ "накрили" загін "Шторм Z" під Сватове, відео

"Якщо брати три чи чотири тижні тому, то окупаційні війська більше штурмували. Поки що вони тактику повернули до того, як було до цього – невеликими групами намагаються знаходити слабкі місця в нашій обороні – розвідку боєм це називають. Потім, якщо їм щось вдається. - А їм не вдається - вони намагаються посилювати це", - розповів він.

Військовий додав, що ніколи не відчував, щоб окупанти мали дефіцит ресурсу.

"Було таке, що на "Шторм Z" вони не витрачали техніку - це підрозділи, які працюють без підтримки своїх бронетанкових груп, вони просто як піхота використовуються для розмінування, для м'ясних штурмів. Все інше - і артилерійський вогонь, і засоби БПЛА у їх, на жаль, достатньо.Ми знаходимо їхню артилерію і потім визначаємо засіб, яким її можна знищити.Усі наші сили оборони по всій лінії фронту працюють над знищенням їхньої артилерії.І можна сказати, що її стає менше, але, в принципі, її достатньо, підтягують та підтягують резерви", - про ситуацію Маляревич.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, що в Генштабі обновили дані про втрати РФ у війні.

Вас також може зацікавити:

Ще мінус 16 млн доларів із бюджету Росії: ЗСУ підбили чергову "пташку" окупантів

У Сумах чути вибухи: що сталося у місті

Спустошили гніздо окупантів: кадри потужного удару СЗГ з ПТУРу за позиціями ворога