RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Знають свою дитину краще за інших: названі імена найкращих мам

Народити дитину - на жаль, не означає стати ідеальною мамою. Деяким жінкам всього життя мало, щоб зрозуміти своє чадо, інші – кожну секунду та міліметр душі віддадуть своїм рідним.

Про це повідомляє "Телеграф".

Читайте також: Сильні особи: ТОП-10 імен, які носять чоловіки з потужною енергетикою

Ірина

Ці жінки відрізняються найпотужнішою інтуїцією. Це допомагає їм розуміти всі потреби та бажання своїх діток. Їм навіть не потрібно їх озвучувати. Ірини — чуйні, дбайливі та щедрі мами, вони завжди готові знайти час, сили та гроші для своїх малюків. Навіть якщо у "малюків" вже з'явилися свої малюки.

Ганна

Це ім'я носять мами, які готові на будь-який подвиг заради своїх дітей. Вони без роздумів віддадуть дитині навіть останнє, якщо це буде потрібно. Інтереси дитини Ганна завжди ставить вище за свої власні. Для дітей вона створить максимально комфортне середовище, між ними ніколи не буде секретів.

Поліна

Полини з ранніх років готуються стати ідеальними мамами. Завдяки наполегливості та цілеспрямованості у них це справді виходить. Поліни обожнюються няньчитися з дітьми, вони завжди цікавляться темами виховання та психології. Вони будуть робити уроки з дітьми і поділять із ними всі захоплення.

Раніше ми писали, чоловіки з якими іменами егоїсти та скандалісти.

Вас може зацікавити:

Егоїсти і капризуни: ці імена носять найнекерованіші чоловіки

Ці три імені носять хлопці, які будуть ідеальними татами

Відрізняються особливою жорстокістю: найагресивніші чоловічі імена