RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Запрограмовані на багатство: шість жіночих імен, заряджених на гроші

Вважається, що одні імена запрограмовані на бідність, як не намагайся розбагатіти, а власникам інших гроші самі сипляться з неба.

"Апостроф" пише, які жіночі імена можуть забезпечити фінансову стабільність.

Читайте: Проведуть старість у злиднях: п'ять чоловічих імен, власники яких приречені на бідність

Дівчата на ім'я Ольга вміють заробляти та множити свої статки. Вони пробують свої сили у багатьох професіях, але робота починає їм приносити задоволення та дохід на керівній посаді. Багато власниць цього імені вже до 30 років чудово заробляють, проте для цього їм доводиться працювати від світанку до заходу сонця, забувши про особисте життя.

Коли Тетяни виявлять талант, вони перетворюють його на джерело заробітку. У роботі їх супроводжують повна незалежність, невтомний оптимізм та рідкісний трудоголізм, які допомагають витримати усі невдачі на шляху до фінансового Олімпу.

Ірина, як правило, вміє накопичувати та не витрачати всі кошти на яскраві дрібнички. Власниці цього імені легко відкривають свою справу та стають непоганими бізнес-вумен.

Жінок з ім'ям Маргарита чекає світле і безбідне майбутнє, тому що вони старанно працюють і досить легко крокують кар'єрними сходами, іноді перестрибуючи через сходинку-другу. Їх чуття підказує, коли час змінити роботу чи напрямок діяльності.

Уперті Марини, як не дивно, є справжнім "магнітом" для грошей. Вони завжди використовують шанс, що надається долею, здобувши перемогу у фінансових справах. Їй навіть не потрібно напружуватись, бо матеріальні блага самі пливуть до неї в руки.

Мудра ж Софія одразу вибирає людину, яка добре заробляє, тому їй навіть не потрібно працювати, а просто отримувати задоволення від життя.

Нагадаємо, раніше ми писали, чоловіки з якими іменами завжди при грошах.

  • Вас може зацікавити:

Їм "щастить" у стосунках: три імені жінок, які притягують до себе невдах

Підманути їх неможливо: імена жінок, які володіють особливим даром

Уперті наче барани: п'ять імен жінок, з якими неможливо домовитись