RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Ви знаєте справжню ціну нелегкої праці: гарні привітання з Днем шахтаря у прозі і листівках

В останню неділю серпня, 27 числа, в День в Україні відзначають День шахтаря.

"Апостроф" пише, як можна привітати зі святом представників цієї небезпечної, але дуже важливої професії.

Читайте: Вони захищають нашу Незалежність: потужні молитви за українських воїнів

Вітаю працівників вугільної промисловості України з професійним святом - Днем шахтаря! Своєю наполегливою самовідданою працею Ви сприяєте невпинному зростанню національної економіки, зміцненню енергетичної незалежності нашої держави. Нехай і надалі запорукою сталого розвитку Вашої стратегічно важливої галузі буде впровадження ефективних методів господарювання, практичне застосування останніх досягнень науки і техніки, активне використання новітніх технологій. Бажаю працівникам вугільної промисловості міцного здоров'я, щастя, добробуту і нових трудових звершень в ім'я України!

***

Шановні друзі! Прийміть мої щирі вітання з професійним святом! Є певний символізм у тому, що після відзначення Дня Незалежності України ми маємо нагоду сказати слова вдячності людям, які своїм професійним покликанням, самовідданою і мужньою працею забезпечують енергетичну безпеку нашої держави. Ви обрали справою свого життя благородну місію – давати людям тепло і світло. Сьогоднішнє свято – це радість трудових успіхів, справжньої чоловічої дружби і щоденного подвигу. А ще – день пам‘яті тих, хто не повернувся із забою, кого досі оплакують матері, дружини і діти.

***

Привітання шахтарям! Кому, як це Вам знати справжню ціну нелегкої шахтарської праці. Кожна видобута та видана на гора тона чорного золота – це неймовірні людські зусилля та гордість за почесну професію шахтаря. Пройшовши нелегкими шахтарськими дорогами Ви доклали багато зусиль у справу розвитку вітчизняної гірничодобувної промисловості, зробили значний внесок у розбудову Української Держави. Ваша невтомна, наполеглива праця, високі професійні та морально-ділові якості, активна державна позиція є взірцем служіння українському народові. Доля дала Вам добру вдачу, творчість і талант, люблячу родину та щирих друзів. Хай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів і випробувань, даруючи серцю втіху, а душі – мир і спокій.

***

Поздоровляю з професійним святом – Днем шахтаря! Бажаю вам нових трудових успіхів, здоров‘я, добра і радості вашим родинам. Хай Господь береже Вас і Ваших товаришів від лиха та нещасть.

Нагадаємо, раніше ми писали, чому Третій Спас називають "полотняним", "горіховим" та "холодним".

  • Вас може зацікавити:

Як Україна відзначала День Незалежності 2023: фото, відео і всі подробиці

На Софійській площі у Києві в День Незалежності військовим вручили нагороди: фото і відео церемонії

Сирени і російські танки на Хрещатику: Україна відзначає другий День Незалежності під час великої війни, фото і відео