RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Знищено не тільки командування флоту: нові важливі деталі удару по базі під Севастополем

У середу, 20 вересня, біля аеродрому "Бельбек" в районі села Верхньосадове у тимчасово окупованому Криму прогриміло кілька вибухів, які наносилися по командному пункту чорноморського флоту РФ.

Про це повідомляє Цензор.

Читайте: ЗСУ готують поле битви: "бавовна" в Криму змусила російський флот тікати

Як зазначається, під час спільної спецоперації Служби безпеки, Повітряних сил та ВМС ЗСУ військову базу було розбито ракетами.

Російські генерали визначили цю базу своїм запасним командним пунктом, щоб їх "не дістали" за основним місцем дислокації. Удар був нанесений після того, як Служба безпеки верифікувала дані, що у військовій частині дійсно перебувають командири ворожого флоту.

Повідомляється, що уражена не тільки жива сила противника, але й дороговартісні військові системи, які знаходились на базі.

У свою чергу місцеві канали повідомляють, що влучили у казарму та штаб 744 Центру зв'язку Командування ЧФ РФ, де до окупації розміщувався запасний командний пункт ВМСУ.

Точної інформації щодо кількості жертв немає, але лише поранених більше сотні осіб. Серед загиблих та поранених також є солдати строкової служби.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", успішні операції Сил оборони України в Криму показали, що російські системи ППО не настільки досконалі, як заявляли їхні розробники.

  • Вас може зацікавити:

Буданов назвав три головні цілі атак БПЛА по Росії: росіяни мають вийти з зони комфорту

Севастополь, у вас "пропущений": деталі чергової "бавовни" в Криму

"Бавовна" в Криму: в чому причина успіху спецоперацій українських військових