RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Значення імені Сергій: походження, характер і сумісність з жінками в коханні та шлюбі

Ім'я людини може багато розповісти про її характер, долю, яка вона романтичний партнер та хто для неї буде коханням всього життя. Зокрема, чоловіки з ім'ям Сергій романтичні та турботливі залицяльники, вони готові до міцного шлюбу.

"Апостроф" розповідає про це ім'я та з якими жіночими іменами у Сергія ідеальна сумісність, а з ким краще йти різними шляхами.

Читайте також: Завжди знають, чого хочуть: топ-3 вимогливих дружини за гороскопом

Походження

Ім'я Сергій має латинське походження та означає "слуга Бога". Також у Римі було родове ім'я Sergius, яке означає "високий" та "знатний".

Форми імені

Серьожа, Серьожка, Серж, Сергійка, Сергуля, Сергуся, Сергуша, Сергуня, Сергійчик, Сергієчка, Сєрьога, Сергіус, Серж, Серхіо, Сержі, Серджі, Сергіуш.

Характер

У дитинстві Сергій дуже вразливий та може образитися навіть на маленьку дрібницю. Він не любить самотність, тому має багато друзів та знайомих. У дитячому віці він не дуже любить відповідальність, але вже у дорослому - характер загартовується та він стає впевненим, цілеспрямованим та завжди захищає тих, до кого ставляться несправедливо.

Дорослий Сергій вже не залежить від думки оточуючих та може завжди за себе постояти. Він спокійний, врівноважений, цінує невелике коло своїх друзів та відповідально ставиться до сім'ї й роботи. Водночас Сергій полюбляє ризикувати та готовий до всього нового.

З нього виростає успішний кар'єрист, який особливо розкривається у дипломатії, акторстві, журналістиці, юридичному праві, а також у військовій справі.

Серед його недоліків є надлишкова впертість, слабке почуття гумору та закритість для багатьох.

Кохання та шлюб

Це романтичний та чуйний партнер, який може обсипати свою даму серця подарунками, квітами та показує їй всю свою заботу та повагу. Грубих та занадто неприступних дівчат він не дуже цінить, Сергію більше до вподоби добра та спокійна жінка, але яка поважає себе, сім'ю, любить дітей, працьовита та хазяйновита.

Якщо Сергій народився взимку, то він рано одружиться та балує як дітей, так і дружину. "Весняний" Сергійко - багато часу проводить на роботі та мало приділяє уваги дітям. "Літній" Сергій - відповідальний, суворий батько, а "осінній" - швидко закохується та може за життя змінити кількох дружин.

Сумісність з жіночими іменами

Висока сумісність: Ганна, Анастасія, Варвара, Віра, Марія, Діана, Людмила, Галина, Клара, Тетяна, Міра, Світлана, Юлія.

Низька сумісність: Таїсія, Антоніна, Олена, Єва, Лариса, Тамара, Лідія, Марина.

Раніше ми писали, чоловіки за якими знаками Зодіаку стають ідеальними батьками.

  • Вас може зацікавити:

Амур готує стріли: ці три знаки у жовтні з головою поринуть у бурхливий роман

Любов, нові проблеми та кардинальні зміни в житті: гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку

Стосунки пройдуть перевірку на міцність: гороскоп кохання на жовтень