RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Амур готує стріли: ці три знаки у жовтні з головою поринуть у бурхливий роман

Астрологи, які раніше розповіли, кого чекають кардинальні зміни в житті, стверджують що три знаки Зодіаку закохаються та закрутять роман у жовтні 2023 року.

Про це повідомляє Spiritualify.

Читайте також: Удача буде на вашому боці: у жовтні чотирьом знакам Зодіаку пощастить з грошима

Овен

Серце Овна прагне до справжнього зв’язку, коли партнери разом вкладають у розвиток стосунків. Чесність стане основою, на якій розквітне справжнє кохання. Без цього фундамент розсиплеться, залишаючи за собою порожню копію того, що могло бути. Основою ваших романтичних зв’язків є постійне спілкування. Зірки зійдуться, щоб познайомити вас з тим, з ким буде легко вести жвавий діалог. Цей випадковий зв’язок запалить бажання налагодити глибший зв’язок, досліджувати незвідані території близькості. На третьому тижні любовне життя може пережити стрімкий підйом.

Водолій

Жовтень принесе безліч надзвичайних вражень, мерехтливих, як небесні дорогоцінні камені. Очікуються позитивні зміни у сфері любовного життя, хоч можливі заплутані повороти сюжету протягом перших трьох тижнів. Проте не бійтеся, тому що після цього нестримна хвиля кохання хлине у ваше життя і схилить віддатися своїм почуттям. На неодружених третій тиждень цього чарівного місяця чекає сюрприз. Людина надзвичайного впливу збирається з’явитися, залучаючи вас до своєї орбіти, як метелика до полум’я. Отже, навіщо вагатися? Скористайтеся цим космічним запрошенням, кажуть зірки. І все ж, коли ваше серце б’ється від очікування, стримайте свій ентузіазм мудрістю вдумливого спілкування. Обережно підійдіть до цього зв’язку, що зароджується, і дозвольте симфонії кохання розгортатися у власному темпі.

Терези

Основою для вашого любовного шляху цього місяця стануть лагідність і ніжність. Ці якості слугуватимуть наріжними каменями, на яких будуватимуться романтичні переживання. У наступні дні ви можете виявити, що переживаєте моменти плутанини та невизначеності. Однак зірки дають мудру пораду: наберіться терпіння та затримайте своє судження до останнього тижня місяця, адже саме тоді відкриється справжня глибина любові та пристрасті. Під час цієї перехідної фази не засмучуйтеся швидкоплинним відчуттям самотності. Займіться самоаналізом та особистісним зростанням. Якщо шукаєте романтичних стосунків, подумайте про те, щоб зробити крок назад, щоб дати потенційним стосункам простір для природного розквіту. Ви з партнером продемонструєте відкритість до вивчення нових вимірів любові, закладаючи основу для глибокого зв’язку. Однак пам’ятайте, що поспіх рідко приносить користь серцю. Дозвольте вашому зв’язку розвиватися органічно, у своєму унікальному темпі.

Раніше ми розповідали, які три знаки Зодіаку в жовтні наважаться на сміливі зміни.

  • Вас також може зацікавити:

Стосунки пройдуть перевірку на міцність: гороскоп кохання на жовтень

Запам’ятають цей час на все життя: ці три знаки у жовтні здобудуть омріяне щастя і спокій

Невдахи жовтня: у трьох знаків Зодіаку скоро почнеться "чорна смуга"