RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

"Лайфхаки" мобілізації: капітан ЗСУ назвав топ-3 місця, де можна швидко набрати ухилянтів

Капітан Збройних сил України Сергій Алімов назвав три місця, де працівники ТЦК можуть знайти ухилянтів, які ховаються від мобілізації. За його словами, такі місця є в кожному районі чи обласному центрі.

Про це він розповів Insider Media.

Читайте також: "Краще полетіти до Парижа, а не померти від війни": львівський фотограф втік з України та викликав бурю гніву

кожному місті є секонд-хенд. І щочетверга під цими магазинами збираються натовпи здорових чоловіків на новий завіз. Потужні хлопці ламають двері, щоб якнайшвидше потрапити до приміщення. А їх всередині зустрічає військком і там їм виписує повістки. Це перший варіант" , – сказав Алімов.

Наступним місцем "лову" ухилянтів він назвав МРЕВ у районних та обласних центрах, де оформлюють автомобілі. За його словами, там можна також виписувати повістки здоровим військовозобов'язаним чоловікам.

"Третій варіант. У нас броню від військової служби мають лише народні депутати. Усі депутати інших рівнів підпадають під мобілізацію. Заходите, наприклад, до міської ради і за списком працюєте", - зазначив капітан.

Вас також може зацікавити:

Ціна питання - $10000: у Києві чиновник допомагав ухилянтам тікати за кордон

Буде три етапи: як повернути ухилянтів, що втекли за кордон, відео

П'ять разів намагався втекти: на Волині прикордонники затримали ухилянта