RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

День ангела Ірини: що означає ім'я, який характер та сумісність у коханні та шлюбі

Експерти розповіли про особливості характеру та долю володарок імені Ірина, які святкують День ангела 20 жовтня. Така дата у 2023 році випадає у зв'язку з переходом Православної церкви України на новий календар.

"Апостроф" зібрав все, що відомо про одне із найпопулярніших імен.

Читайте також: Інфініті, Кий і Еней: які популярні і рідкісні імена давали українці дітям в 2023 році

Ім'я Ірина вважається дуже популярним серед жителів України. Воно благозвучне й витончене. Саме тому лідирує в рейтингу найбільш поширених жіночих імен. Примітно те, що обумовлено це не лише поєднанням голосних і приголосних, а й цікавими характеристиками. Так, зокрема, астрологи стверджують, що від імені теж багато залежить, як складеться доля людини і чи буде щаслива.

Звідки походить та що означає ім'я Ірина

Ірина має давньогрецьке походження. Експерти вважають, що найімовірніше, походить від імені "Eirene" (Ейрена). Так звали давньогрецьку богиню миру і спокою. У буквальному трактуванні значення ім'я звучить як "мир та спокій".

Особливості характеру

В імені вдало врівноважені різні якості, зокрема твердість, життєрадісність, рухливість та цілеспрямованість. Тоді як на противагу відповідним рисам присутня достатня незалежність, прямолінійність, а також волелюбність. Такі жінки мають сильну волю, проте є і боязкість перед ухваленням важливих рішень. Однак, якщо рішення ухвалене, вони виконають.

Поведінка у любові та шлюбі

Ірини дуже часто закохуються, проте в любові голови ніколи не втрачають. Вони завжди знають, який чоловік потрібен і прагнуть знайти ідеал.

Вони прагнуть, щоб відносини органічно вписуватися в інші аспекти їхнього життя. Хочуть, щоб не заважали роботі, навчанню та хобі.

Це уважні та чуйні матері, вірні дружини, добрі та безкорисливі особистості. Вони не тонуть в рутині сімейного побуту, не готові повністю присвятити себе створенню затишку в оселі. Ірини прагнуть бути незалежними від дому, хоч і дуже люблять свою родину.

Сумісність із чоловічими іменами

Сповнені пристрасті відносини будуть в Ірини з чоловіками на ім'я: Артем, Кирило, Лев, Валерій, Август, Ростислав.

Обіцяють міцний шлюб стосунки з Артемом, Олексієм, Гнатом, Давидом, Леонідом, Павлом, Михайлом, Максимом, Ростиславом, Сергієм, а також Тимофієм.

Складні відносини будуть із Семеном, Віталієм, Юхимом, Костянтином, Марком, Петром, Русланом, Ернестом.

  • Вас також може зацікавити:

День янгола в серпні 2023: кого привітати і як назвати дитину за старим та новим стилем

Наче в понеділок народилися: жінки з цими іменами притягують неприємності, як магніт

Ніхто не зрівняється з ними: чотири імені жорстоких жінок