Лайм

Образили багатьох людей: у Польщі відмінили всі концерти гурту "Пошлая Молли" через жарт про мову

Фронтмент колективу прокоментував скандал

Соліст гурту "Пошлая Молли" Кирило Тимошенко, він же Блєдний, нещодавно пожартував про російську мову у Польщі, і це призвело до того, що всі концерти колективу у країні відмінили організатори. Заходи були заплановані на листопад та грудень.

Концерти мали відбутися у Гданську, Варшаві, Кракові, Познані та Вроцлаві. На своїй сторінці в Instagram фронтмен гурту прокоментував ситуацію, що склалася. Музикант опублікував афішу з відміненими заходами та ще раз вибачився за "невдалий гострий гумор, який зачепив багатьох". Також окремо він звернувся до слухачів, яких підвів своїм вчинком.

Читайте також: Анатолій Анатоліч на заході у США заговорив російською: ведучий назвав причину.

Фото: instagram.com/dropbled

"Усвідомлюю, що ця сатира була вкрай невдалою та образила багатьох людей. Концерти у Польщі скасовуються. Слухачі, які придбали квитки, мені дуже шкода, що я підвів вас. І ще раз хочу принести свої щирі вибачення людям, яких зачепили мої слова", - йдеться у публікації Тимошенка.

У Instagram-stories артист записав кілька відео, у яких нагадав, що має проукраїнську позицію та засуджує російські злочини в Україні. Він наголосив, що його гумор не всім є зрозумілим, тому деякі люди досі не можуть збагнути, яку позицію він має.

"Я настільки заглибився у свій гумор, що стає незрозуміло, яка я людина і яка у мене позиція... У мене абсолютно проукраїнська позиція. Найбільше мені не хотілося б, щоб вам здавалося, що я "угараю" над трагедією. Я не "угараю". Я всі ці події дуже переживаю... Мої друзі, моя сім'я, дуже багато моїх знайомих перебувають в Україні, і я точно не бажаю їм зла. Як і нікому на цьому світі", - сказав Блєдний.

Читайте на тему: Готова взяти на роботу: Лобода заступилася за таксиста, який відмовився розмовляти українською.

Фото: instagram.com/dropbled

Нагадаємо, скандал виник після того, як Тимошенко з використанням нецензурної лексики заявив, що "полякам варто розмовляти нормальною мовою", тобто вивчити російську, а також "вступити до Російської Імперії, як раніше". Подібна заява з вуст виконавця призвела до критики у його бік та викликала бурхливу реакцію. Після хвилі хейту фронтмен "Пошлой Молли" записав ролик з виправданнями, у якому пояснив, що всі сказані слова - "це лише жарт, який люди сприйняли не так, як було задумано". Однак озвучені пояснення не покращили ситуацію, а навпаки, ще більше розлютили мережу.

Кирило ТимошенкоФото: instagram.com/dropbled

"Пошлая Молли" - російськомовний український гурт, який був створений Кирилом Тимошенком. Музикант родом зі Змієва, Харківська область. Колектив виконує музику в різних стилях, поєднуючи поп-панк з електронною музикою. Сам Кирило описує "Пошлую Молли" як "збірний образ зіпсованої школярки".

  • Тим часом дружина російського співака показала, як відпочиває разом із Потапом в Дубаї: фото і відео.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття