RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

В Україні потепліє до +15, частину країни засипле снігом: прогноз на неділю

У неділю, 3 грудня, в Украні очікується до +16 тепла на півдні, на решті території - від 2 морозу до 3 тепла. У західних і північних областях пройде мокрий сніг (у Карпатах, Рівненській та Волинській областях - сильний), на дорогах - ожеледиця.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Читайте також: Чи випаде в Україні сніг на на День святого Миколая: карта погоди

Відповідно до прогозу метеорологів, вранці у центральних і північних областях очікується туман. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, вдень у північній частині пориви 15-20 м/с.

Температура повітря у західних областях становитиме 1-6° морозу; у південній частині країни 11-16° тепла; на решті території - від 2° морозу до 3° тепла, у східних і більшості центральних областей також очікується 7-12° тепла.

В той же час метеорологи попереджають про значну сніголавинну небезпеку третього рівня на високогір'ї Івано-Франківської та Закарпатської областей.

У Києві та області вдень прогнзують невеликий мокрий сніг; слабкі налипання мокрого снігу та ожеледь. Вранці також очікуєтся туман. Вітер буде переважно західний, 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура у Києві вдень 0-2° тепла, в області - від 2° морозу до 3° тепла.

Раніше ми розповідали, що Україну в грудні накриє "російський" антициклон.

Вас може зацікавити:

Сніг, дощ і тумани: перші вихідні зими принесуть в Україну потепління, відео

Вдарять люті морози: прогноз погоди в Україні на Новий рік і після свят

Завжди є місце диву: українцям розповіли про погоду в новорічну ніч