RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

День святого Миколая: найкращі ідеї для подарунків дітям і дорослим

В ніч проти святого Миколая, який в Україні тепер святкують 6 грудня, діти вірять, що святий ходить між будинками, щоб покласти під подушки діткам, які були слухняними та чемними, подарунки.

Що подарувати на Миколая дітям та дорослим, розповідає "Апостроф".

Читайте також: Хто такий Святий Миколай і як він пов'язаний із даруванням подарунків: цікаві факти

Подарунки для дітей

Найпопулярніший традиційний подарунок на святого Миколая - солодощі. У минулому перед святом готували спеціальні пряники, яких називали “миколайчиками”. Тепер же в магазинах продають вже готові тематичні солодощі на будь-який смак.

Не менш популярний подарунок серед дітей - іграшки. такий подарунок вважається найпопулярнішим, адже різні іграшки люблять всі діти: від зовсім малюків до майже підлітків. Обираючи для дітини іграшку, враховуйте її бажання, вік і стать. Це можуть бути яскраві іграшки для немовлят, м'які іграшки, конструктори, ляльки, трансформери, або набори інструментів.

Цікаві та яскраві книжки стануть чудовим та корисним подарунком. Перед купівлею поцікавтеся, яким авторам і жанрам надає перевагу ваша дитина.

Сучасні діти все більше цікавляться різноманими ґаджетами. Наприклад, це може бути смартгодинник з GPS, щоб завжди знати, де перебуває дитина.

В свою чергу для дорослих свято Миколая з дитинства також асоціюється з веселою атмосферою та подарунками.

Якщо ви не впевнені, який подарунок обрати для рідних, то подарунковий сертифікат на відпочинок завжди стане вдалою ідеєю. Це може бути сертифікат на відвідання ресторану, спа-салону, занять спортом.

Елегантний аксесуар на кшталт годинника, браслета, краватки, коштовностей, або якісної біжутерії також стане чудовим подарунком близьким.

Подарує ваших рідних та близьких популярна книга, або музичний альбом. Дізнайтися, що саме хотіли б прочитати, чи прослухати ваші рідні та подаруйте на свято.

Раніше ми давали рецепт "миколайчиків" - традиційних пряників на медовому тесті.

Вас також може зацікавити:

Церковний календар на грудень: повний перелік свят

Куди Миколай кладе подарунки для дітей: традиції свята, які потрібно знати батькам.

Перед Миколаєм чи на Різдво: у які дати потрібно ставити ялинку на 2024 рік.