RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

На "дні" прокуратури: Костін наказав провести перевірку після скандального свята з морем подарунків, відео

Після опублікованого журналістами матеріалу, де співробітників офісу Генерального прокурора задаровують подарунками до Дня прокуратури, генпрокурор Андрій Костін доручив провести службове розслідування та вжити заходів.

Про це повідомляє пресслужба ОГП.

Так, журналіст "Української правди" Михайло Ткач зняв відеосюжет "На "дні" прокуратури. Як столичні прокурори відзначали професійне свято", де показав нескінченну хвилю подарунків та пакетів у День працівників прокуратури біля Офісу генерального прокурора та столичної прокуратури.

Зокрема, нардеп від забороненої ОПЗЖ Григорій Мамка, пояснив журналістам, що брав участь в урочистих заходах від профільного комітету ВРУ.

При цьому, на запитання, чи вітав він, як депутат, від комітету прокурорів, Мамка відповів: "Що таке вітали? Я приймав від комітету (участь), як заступник голови комітету у заходах щодо привітання до Дня прокуратури".

Читайте також: "Дуже пощастило": блогерка прокоментувала затримку розгляду НАЗК конфлікту інтересів у Костіна

На матеріал відреагували в Офісі Генерального прокурора, наказавши провести службове розслідування.

"У зв’язку з опублікованим у медіа відео, Генеральний прокурор доручив Генеральній інспекції Офісу генерального прокурора невідкладно провести службове розслідування, за результатами якого будуть вжиті відповідні заходи", - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що під час заходів до Дня працівників прокуратури генпрокурор Андрій Костін закликав усіх працівників органів прокуратури бути не просто вдячними нашим захисникам, а підтримувати та допомагати усім необхідним.

"Кожен новий день у тилу – це життя наших воїнів на передовій. Пам'ятаймо наших полеглих захисників, серед яких семеро наших колег. Пам'ятаймо про нашу величезну відповідальність перед українським народом", – казав він.

Раніше ми писали, що донька прокурора України "втомилась" відпочивати в Європі.

  • Вас може зацікавити:

Генпрокурор Костін, чия дочка скаржиться на життя в Європі, зробив 0 для екстрадиції з ЄС воєнних злочинців РФ - політолог

Дмитрук та Куницький побили бійця ЗСУ: проти нардепів порушили провадження

Вже офіційно: заступник генпрокурора залишився без посади після "іспанських канікул"