RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Просто, щиро і від душі: найкращі новорічні тости і привітання для колег

У новорічні свята існує чимало гарних привітань рідним, близьким, а також колегам по роботі.

"Апостроф" публікує добірку гарних тостів та побажань колегам по роботі на Новий рік.

Читайте також: Які подарунки не слід дарувати на Новий рік: вони можуть образити і засмутити

Тости

***

Добре, коли люди разом відмінно працюють. Ще краще, коли ці ж люди вміють правильно і з душею відпочивати. Саме такі колективи роблять найякіснішу роботу і видають найкращі результати. За наш колектив!

***

У житті важливо не тільки побудувати будинок, виростити сина, посадити дерево. Важливо знайти роботу, а головне – хороший колектив. Але нам з вами дуже пощастило. За нашу дружбу, відданість і бажання працювати!

***

Тільки ті люди, які добре вміють відпочивати – добре працюють. Хочу випити за вас, колеги й побажати нам чудового відпочинку. Давайте заряд позитиву, для майбутніх звершень. За нас!

***

Тільки дружний колектив вистоїть і в епоху підйомів і за часів спадів. Як показує досвід, нам під силу впоратися з будь-яким завданням. Давайте ж вип'ємо за нашу згуртованість і побажаємо нам тривалого й постійного везіння у справах.

Побажання у прозі

***

Як добре, коли колезі можна просто сказати: "Наливай!" І начальство з тобою ж вип'є зовсім не каву і чай. У свято нашої улюбленої роботи підіймаю я цей келих, щоб могли ми відкинути турботи, ну, а завтра, щоб ніхто не страждав. За нас, колеги, і чудовий колектив!

***

Як добре ось так зібратися всім разом. Потанцювати, поспівати, згадати цікавинки з робочих днів і просто відпочити. Так ось я хочу випити за те, щоб у нас в серцях завжди було місце для позитиву. Щоб ми завжди могли ось так зібратися і погуляти. Проженімо всяку нудьгу. Так – веселощам, ні – зневірі та печалі!

***

Сьогодні я п'ю не просто за колег. Я п'ю за команду, яка стала для мене сім'єю. Часом нам було не просто знаходити спільну мову, часом ми допускали негативні думки у свої голови. Але що б не відбувалося, ми залишалися вірні своїй справі. Адже наша робота стала для нас не просто засобом заробітку, а способом життя. Бажаю нам усім зберегти нашу єдність і нехай амбіції ведуть нас до нових вершин.

***

Всі ми, втомившись від роботи, поспішаємо скоріше додому, щоб відпочити від справ, осіб і суєти, які приїлися. Але, як показує цей захід, відмінно відпочити можна і з робочим колективом, варто тільки змінити декорації. Тому я хочу побажати, щоб така, доброзичлива і неформальна атмосфера була у нас якомога частіше, в якій ми не втомлювалися б один від одного, а навпаки гуртувалися.

Раніше "Апостроф" публікував найкращі ідеї для привітання колег на Новий рік.

  • Вас також може зацікавити:

Різдво по фен-шуй: де поставити і як правильно прикрасити ялинку

Церковний календар на грудень: повний перелік свят

Новий календар ПЦУ: усі дати православних свят на 2024 рік