RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Різдво по фен-шуй: де поставити і як правильно прикрасити ялинку

Різдво - це час радості та єдності, і найкращим способом посилити ці святкові відчуття є дотримання принципів фен-шуй. Експерти радять звернути увагу на місце розташування ялинки, кольори та особливості прикрашання.

Про це повідомляє The chinese zodiac.

Читайте також: Перед Миколаєм чи на Різдво: у які дати потрібно ставити ялинку на 2024 рік

Різдво по фен-шуй

Якщо слідувати правилам, можна створити баланс і позитивну енергію у власній оселі під час Різдва. Варто зосередитися на двох ключових аспектах: де поставити новорічну ялинку та кольори, які резонуватимуть з енергією сезону.



Знавці радять перед святами прибрати в будинку, при цьому позбувшись старої енергії, відкривши вікна і поставивши ароматичні палички шавлії. Можна розпилити рожеве масло в спальні, щоб привабити кохання, і поставити кілька мандаринок над подружнім ліжком.

У фен-шуй розташування новорічного дерева має ключове значення, адже воно може значно вплинути на потік енергії у будинку під час святкового сезону.

Слід звернути увагу під час вибору ідеального місця для новорічної ялинки на наступне:

Центр уваги:

У фен-шуй саме центр кімнати асоціюється з балансом та єдністю. Тому якщо розмістити ялинку в центрі вітальні, сімейної кімнати чи іншого місця для зборів, це створить центральну точку святкового декору. Це має посприяти гармонії та єдності в родині.

Для уникнення негативної енергії не варто розміщувати дерево біля дверей, вікон або місць з інтенсивним рухом людей, де енергія може надто швидко текти та порушити спокій простору. Крім того, не треба ставити в кутках, оскільки це може символізувати застій або заблоковану енергію.

Баланс та пропорції:

Потрібно переконатися, що розмір ялинки відповідає кімнаті, адже занадто велике дерево може перевантажити простір. Водночас, маленьке дерево може не мати бажаного візуального ефекту. Тому тут баланс є ключовим для досягнення правильного потоку енергії.

Правильний декор:

Варто подумати про включення елементів фен-шуй в декор новорічного дерева. Як приклад, орнаменти та світло в кольорах, які відповідають п’яти елементам фен-шуй (дерево, вогонь, земля, метал, вода), можуть додатково посилити енергію простору. Кожен елемент представляє різні аспекти життя та емоції.

Особисті бажання:

Треба подумати, якої енергії не вистачає у власному домі. Наприклад, якщо прагнете любові та гармонії, розміщення дерева в зоні стосунків в оселі, як визначено принципами фен-шуй, може допомогти проявити ці бажання.

Традиційні символи:

Включіть сприятливі символи, такі як червоні конверти чи інші сприятливі символи, у ялинкові прикраси, щоб викликати позитивну енергію та удачу.

Фен-шуй кольори для ялинки на Різдво

Також експерти розповіли про те, що на Різдво використання щасливих кольорів 2024 року може посилити енергію фен-шуй святкових прикрас. Сприятливі відтінки:

1. Смарагдово-зелений: цей яскравий відтінок символізує ріст, оновлення та гармонію, узгоджуючи з елементом дерева у фен-шуй. Оформлення дерева переважно смарагдово-зеленим кольором може викликати позитивну енергію та баланс.

2. Золотисто-жовтий: уособлює багатство, достаток і позитивну енергію, золотисто-жовтий колір пов’язаний із елементом Землі. Додавання золотисто-жовтих акцентів до вашого дерева може привернути процвітання.

3. Насичений червоний: класичний різдвяний колір, насичений червоний означає радість, свято та удачу. Він відповідає стихії Вогню і може запалити щастя і сприятливість.

Також варто створити візуальний та енергетичний баланс, поєднавши кольори на дереві. Можна зробити смарагдово-зелений домінуючим кольором із золотисто-жовтими та насиченими червоними акцентами для гармонійної та щасливої ялинки.

Раніше "Апостроф" публікував чудовий рецепт "миколайчиків" - традиційних пряників на медовому тесті.

  • Вас також може зацікавити:

Хто такий Святий Миколай і як він пов'язаний із даруванням подарунків: цікаві факти

Церковний календар на грудень: повний перелік свят

Куди Миколай кладе подарунки для дітей: традиції свята, які потрібно знати батькам