RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Як швидко і недорого створити новорічну атмосферу в будинку: топ ідей на Новий рік

Зустрічаючи Новий рік, важливо не лише знати який одяг обрати, але і як прикрасити домівку. Це допоможе задобрити дерев'яного Дракона, символу 2024 року, та й створити святкову атмосферу.

Про це повідомляє "Апостроф".

Варто зазначити, що найкращим місцем для зустрічі Нового року є власний будинок у колі близьких.

Щоб новорічний інтер'єр виглядав по-справжньому стильно, слід дотримуватись таких порад:

  • Оберіть єдиний стиль декору. Загальна концепція допоможе вам вибрати потрібні прикраси, створюючи гармонійний вигляд інтер'єру.
  • Утримуйтеся від надмірної кількості прикрас. Господар року не терпить несмаку, тому краще вибрати лише необхідні акценти та деталі. Зосередьтеся на якості, а не кількості.

Читайте також: У них найбільше шансів: хто зі знаків Зодіаку одружиться 2024 року

  • Враховуйте розміри приміщення. При виборі прикрас та інших декоративних елементів важливо враховувати розміри кімнати, щоб уникнути перенасиченості або недостатньої кількості декору.
  • Робіть акценти на основних елементах. Спрямовуйте увагу на ключові деталі, які додадуть особливої атмосфери вашому новорічному інтер'єру.
  • Експериментуйте з кольорами та матеріалами. Використовуйте різні колірні палітри та текстури для створення унікального враження і затишку в вашому приміщенні. Варто надати перевагу червоному, рожевому, фіолетовому, синьому та блакитному кольорам. Та при цьому обмежити відтінки жовтого, який Дракон не любить.

Святкову атмосферу вдома можна створити, додавши деталей з тематичними малюнками. Це можуть бути пледи чи подушки. по периметру меблів варто розмістити святкову ілюмінацію, а на каміні, якщо він є, розташувати новорічну композицію. На полиці біля ялинки можна повісити святкові шкарпетки, наповнивши їх смаколиками, а на тумби поставити свічки.

Раніше ми публікували гороскоп партнерства для кожного із знаків Зодіаку на 2024 рік.

  • Вас може зацікавити:

Ідеальний час для нових планів та ідей: гороскоп на кінець листопада

Рік Дерев'яного Дракона: НБУ вводить в обіг нову монету, відео

Дракон любить сміливих і відповідальних: що принесе 2024 всім знакам Зодіаку