RU  UA  EN

Четвер, 27 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

Залужний розповів, що допоможе Україні вийти з "окопної" війни

Головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний покладає великі надії на розвиток безпілотних систем та інших новітніх технологічних систем, що дозволять вийти з позиційної війни.

Про це йдеться у його статті для CNN.

Читайте також: "Не буде людей, самі підете воювати": Залужний жорстко звернувся до нардепів

На його переконання, саме розвиток безпілотних систем з технологічними новинками видів озброєнь є чи не єдиним інструментом виходу з "окопної" війни, яка є не вигідною для України.

"Необхідність істотно збільшити можливості безпілотних систем та інших новітніх технологічних систем, позитивно впливати на перебіг бойових дій спонукає, як наслідок, до пошуку нових форм і способів застосування, які, у свою чергу, безумовно, вплинуть і на структуру як Збройних сил, так і інших складових сил оборони України", - зауважив головнокомандувач ЗСУ.

З огляду на це, вкрай важливо вчасно з’ясувати вимоги, які висуває війна, що пов’язані з розвитком технічного прогресу, і, як наслідок, стрімким розвитком озброєння та військової техніки, політичною ситуацією як у світі, так і в самій державі, економічним станом. Для кожної війни необхідно знаходити лише свою унікальну стратегію і логіку, яка дозволить вже в нових умовах віднайти шлях до Перемоги, додав Валерій Залужний.

Нагадаємо, раніше ми писали, що головнокомандувач ЗСУ озвучив стратегію української армії на поточний рік.

  • Вас також може зацікавити:

Війна переходить на новий етап: Залужний про небезпечний сценарій та посилення мобілізації

Безугла знову "наїхала" на Залужного: у хід пішли прямі образи

Є кілька версій: що стоїть за зливом про "звільнення Залужного" і для чого це зроблено