RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Болгарська ворожка дала дивний прогноз закінчення війни в Україні

Болгарська ворожка Іліяна Чаушева-Гюкчен дала прогноз щодо закінчення війни в Україні. Вона каже, що війна скінчиться у 2025 році. Але на планеті спокою не буде. Військові конфлікти між країнами та всередині країн триватимуть ще кілька років.

Про це розповідає видання Plovdiv24.

Іліяна Чаушева-Гюкчен, яка називає себе печерною ворожкою та зажила слави спадкової ясновидиці, цілительки і психолога, каже, що людство зараз знаходиться на дуже важкому етапі своєї історії. Неспокійно в різних куточках планети. Багато країн роздирають внутрішні конфлікти. А крім того, в декількох регіонах триває кровопролитна війна між державами.

Читайте також: Ворог отримає невидимий удар: у словах старця Симеона знайшли пророцтво про перемогу України

Провидиця каже, що на політичну ситуацію в світі впливає 12-річний цикл сонячної активності (учені кажуть про 11 років циклу, - Апостоф), який зараз якраз знаходиться на піку. Через це світ балансує на дуже тонкій грані між відносним миром и глобальною війною.

"Ми живемо у важкі часи. З цього року розпочинається новий 12-річний цикл сильних спалахів на Сонці. Ситуація в Європі та світі є неспокійною. Війни тривають всередині країн і розповсюджуються за їхні межі. До 2029 року людство залишиться в такій самій ситуації. Війни продовжують вирувати на дуже тонкому льоду з небезпекою початку Третьої світової війни", - каже віщунка.

Що стосується російсько-української війни, то Іліяна Чаушева називає датою її закінчення 2025 рік. Вона також передбачає, що Україні не зможе зберегти усіх своїх територій. Частина з них начебто відійде до Росії. І ще два великих міста увійдуть до складу Польщі.

"Війна між Росією та Україною завершиться у 2025 році, і частина території України перейде до Росії, а два великих міста - до Польщі. Воєнні дії також триватимуть на Сході. Росія прагне об'єднати східні народи", - поділилась провидиця.

Щодо "польської" частини прогнозу, то він виглядає дещо дивним. Польща досі не заявляла ніяких претензій на нашу територію.

Раніше ми розповідали про пророцтво віщуна Гавриїла, який передбачає наближення переломного моменту у війні.

  • Вас також може зацікавити:

Вже скоро побачимо світло перемоги: в забутому пророцтві старця-самітника знайшли дату закінчення війни в Україні

З’явиться неочікуваний союзник і зброя, яку вважали втраченою: старець Саватій напророкував перемогу України у війні

"Україна буде Україною": мольфар Довбуш розповів, коли і як закінчиться війна