RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Переломний момент вже близько: пророцтво віщуна Гавриїла про закінчення війни в Україні

Весна 2024 року стане переломним моментом у повномасштабній війні в Україні.

Такий прогноз старця Гавриїла оприлюднили у Youtube.

Вихор повномасштабної війни ще довго відчуватиметься, однак весна 2024 року може стати переломним моментом для України. У передбаченні йдеться про величезну передислокацію військ, блускучі контрнаступи, у яких українські військовослужбовці з неймовірною відвагою і майстерністю змінюють хід битв.

Читайте також: Фантастика та дійсність: відомий астролог дав прогноз щодо закінчення війни в Україні

"На фронті відбудуться стратегічно важливі наступи, які змусять агресора відступити. Військові дії розгорнуться на кількох напрямках. При цьому особливу роль зіграє звільнення ключових міст і стратегічних об'єктів. Будуть застосовані новітні технології та зброя які стануть вирішальним фактором у боях. Небо стане ареною для безпрецедентних повітряних дуелей де новітні безпілотні літальні апарати відіграють ключову роль. Ця весна також принесе великі гуманітарні перемоги: міжнародна підтримка збільшиться, а допомога від союзників надасть Україні значну перевагу. Санкції проти агресора посиляться, що ще більше ослабить його здатність до ведення війни", - йдеться у прогнозі старця Гавриїла.

Окремо українців попереджають, що шлях до перемоги не може бути легким, а кожного дня громадянам доведеться проходити нові випробування долі. Тому важливо зберігати єдність та підтримувати один одного.

На початок літа Гавриїл прогнозує наступ Сил оборони на південному напрямку, який стане несподіваним для росіян. У передбаченні йдетьс про те, що ЗСУ вдасться звільнити важливі логістичні вузли, через що російські війська зіткнуться з проблемами при постачанні ресурсів на передову. Ба більше, літо 2024 року запам'ятається змінами в технологіях ведення війни - Україна може отримати не лише нові зразки озброєння, але й оновлені тактики для продовження бойових дій.

"Військові стратегії, ретельно розроблені та майстерно виконані, принесуть важливі перемоги. На сході країни буде звільнено міста, які довго страждали під ярмом окупанта. Таємні операції, проведені українськими спецслужбами, виявлять ключові слабкості агресора, дозволяючи ефективно контратакувати та розоряти його плани. Це спричинить хвилювання та невдоволення серед ворожих військ, підриваючи їх моральний дух. В кінці літа ключовим моментом стане знищення важиливого військового об'єкта агресора, що радикально змінить хід військових дій. Ця подія стане точкою відліку для ряду стратегічних перемог України на різних фронтах", - далі йдеться у передбаченні старця Гавриїла.

Ключову роль у війні відіграватиме морський фронт, оскільким військовослужбовцям доведеться встановлювати контроль над важливими шляхами у Чорному морі. Осінь принесе з собою відчуття змін. Країни, які підтримують Росію, почнуть більше втомлюватися від війни. У цих державах можливі масові протести та кризи, які закінчуться зміною влади. На початку холодного періоду на північно-східному фронті очікуються важливі перемоги ЗСУ, які змусять росіян перегрупуватися та відступити з деяких територій. У передбаченні Гавриїла сказано, що велика перемога у війні буде наприкінці року.

"Після місяців запеклих боїв настане момент, коли втома від війни охопить і ворожі сили. Наростаюче невдоволення серед військ агресора та внутрішній тиск призведуть до зменшення їх бойового потенціалу. Це дозволить Україні здійснити ряд вирішальних контрнаступів, які значно зміцнять її позиції", - спрогнозував Гавриїл.

Раніше ми розповідали, що відомий астролог вирахував рік завершення війни.

Вас може зацікавити:

Зелена комета несе мир: астролог розповів про "козирний туз" Залужного і перелом у війні в 2024 році

Брехня на брехні: астролог дав новий прогноз щодо контрнаступу росіян

Путіну "намалюють" перемогу і в квітні буде розв’язка: астролог дав новий прогноз про закінчення війни в Україні