RU  UA

Це, практично, "нуль": депутат Запорізької облради про візит Зеленського в Роботине

Під час візиту до Роботиного президент України Володимир Зеленський перебував за 500 метрів від позицій російських окупантів в Запорізькій області.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів депутат Запорізької обласної ради Аскад Ашурбеков.

Читайте також: Чи звільнятимуть Залужного і Наєва: Умєров розставив крапки над "і"

"Президент був на передній лінії зіткнення на Запоріжжі, це майже 500 метрів від позицій російських окупантів. Практично, це "нуль". Візит Верховного Головнокомандувача, здебільшого, був присвячений підтримці наших військових в ході українсько-російської війни загалом і на Запорізькому напрямку, зокрема", - сказав Ашурбеков.

Він наголосив, що зараз, фактично, розпочалися більш інтенсивні роботи з будівництва оборонних споруд у громадах, які знаходяться на лінії зіткнення та поряд з нею.

"Це Гуляйполе, Воздвиженська громада і так далі. Роботи ведуться активно, протягом останніх кількох місяців. Ресурси, щоб посилювати будівництво фортифікаційних споруд є - з обласного бюджету, з державного", - зазначив депутат.

Він також додав, що лінію фронту в Запорізькій області можна прогнозувати за будь-яких сценаріїв, як і економічне життя громад.

"Робиться все, щоб нашим військовим можна було воювати комфортно як при наступальних діях, так і в обороні. Потрібно мати точки опори, і вони створюються", - резюмував Ашурбеков.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, після виявлення прослушки в Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження.

  • Вас також може зацікавити:

Що чекає на Україну у випадку відставки Залужного: експерт озвучив прогноз

Гучний скандал з Безуглою: в НАТО відповіли щодо звинувачень на адресу Залужного

Безугла "торпеда": чого досягла скандальна "слуга" нападками на Залужного