RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

"На 6 наших – 100 росіян": командир 3 ОШБр про ситуацію в Авдіївці

Російські окупанти в Авдіївці не рахуються зі своїми втратами. Сили оборони теж з їхніми втратами не рахуються, хоча росіян набагато більше.

Про це повідомив заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін.

Читайте: Після місяців "пекла": офіційна заява командування про відхід на околиці Авдіївки

За його словами, насправді складно точно порахувати, в якій кількості росіяни гинуть в Авдіївці. Адже тільки за один "накат" на одну позицію вчора українські штурмовики ліквідували приблизно 80 окупантів, приблизно підрахував військовий.

Максим Жорін

Загалом, 3 ОШБр вже вдалось знищити більше 4 тисяч російських військових, й таких втрат, як в боях за Авдіївку, окупанти ще ніде не мали, оцінив "масштаби" Максим Жорін.

Він підкреслив, що об українські сили Росія "стирає" наразі мінімум 6 бригад регулярної армії, плюс одну бригаду з "ДНР", спецназ ГРУ та ще "якихось" спецпризначенців.

Є деякі позиції, де тримають оборону 6 українських воїнів, а штурмують її - близько сотні росіян, - описав Максим Жорін приблизне розподілення сил.

Раніше "Апостроф" писав, що російська армія готується до "м'ясних штурмів", стягуючи велику кількість військ під Авдіївку Донецької області.

  • Читайте також:

Доведеться забути про важливі плани: які існують загрози у випадку окупації Авдіївки

Від Авдіївки вже нічого не залишилося: в ЗСУ оцінили дії ворога і дали прогноз

Вперше за майже два роки: з Авдіївки вивели бійців на ротацію