RU  UA

Від Авдіївки вже нічого не залишилося: в ЗСУ оцінили дії ворога і дали прогноз

Сили оборони об’єктивно роблять все можливе і неможливе для того, щоб нищити ворога, проте від Авдіївки вже нічого не залишилось.

Про це в етері Апостроф TV розповів командир роти ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка Юрій Федоренко.

Читайте також: Бої за Авдіївку: що відбувається у найгарячішій точці фронту

Він зауважив, яких зусиль докладають Сили оборони у боротьбі з російськими окупантами, додавши: "...і це вдається робити під час масованих штурмів, бо для противника є пріоритетно важливою задачею окупувати Авдіївку і сказати, що є суттєві успіхи на фронті, хоча від Авдіївки вже нічого не залишилося".

Командир роти зауважує, що ворог застосовує весь наявний потенціал, хоч і зазнає значних втрат в штурмових групах та техніці.

"Думаю, що противник буде мати частковий успіх на Авдіївському напрямку, але Сили оборони вийдуть на необхідні позиції, стануть по правильних висотах для того, щоб не допустити подальшого просування противника і нанесення максимального вогневого враження", – додає Федоренко.

Раніше ми вже повідомляли про складну ситуацію в районі Авдіївки та під Бахмутом.

  • Вас також може зацікавити:

Авдіївка укріплена, але ситуація дуже складна: експерт озвучив негативний сценарій для ЗСУ

Вперше за майже два роки: з Авдіївки вивели бійців на ротацію

"Момент треба відчувати": експерт про ймовірність відступу ЗСУ з Авдіївки