RU  UA  EN

Четвер, 21 листопада
  • НБУ:USD 41.00
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  41.00
Суспільство

Новини

21 листопада

Всі новини

Сито купувати не доведеться: лайфхак з просіювання борошна

Для приготування випічки рекомендується спершу добре просіяти борошно, аби воно наситилося киснем й стало більш "повітряним", що позитивно позначиться на структурі майбутнього тіста. Щоправда, деякі господині досі не мають спеціального кухонного приладдя у вигляді сита.

Ресурс Ukr.Media пише, як можна замінити цей "фільтр".

Читайте: Прибрати допоможе борошно: цікавий лайфхак для кухні

Щоб наситити борошно киснем, достатньо його просто "збити". Треба узяти вінчик чи виделку й швидкими круговими рухами почати розмішувати продукт. Досить швидко борошно стане розсипчастим.

Окрім того, господарки можуть самотужки зробити сито з друшляка, застеленого марлею. У такому випадку процес займе трохи більше часу.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, чому не варто викидати шкірки від апельсинів.

  • Читайте також:

Хто б міг подумати: цей "несподіваний" продукт допоможе відчистити сковорідку від нагару

Не тільки полегшує готування: навіщо роблять дірку в ручці

Протирати помитий посуд рушником небезпечно: чому треба цього уникати і що робити