Картопля з салом, хоч і вважається традиційною сільською кухнею, тобто дуже простою, проте багато хто любить цю страву і вважає гарним частуванням, яке чудово підійде для сімейного обіду.
"Апостроф" пише, як приготувати картоплю із салом у духовці.
Читайте: Вийде ситною і смачною: рецепт приготування картоплі з беконом
Для цього знадобиться кілограм картоплі, 200 грамів гарного сала, сіль, спеції до свого смаку та розмарин для аромату.
Після того, як картопля вимита, почищена і підсушена, з бульби потрібно зробити "гармошку", роблячи по всій поверхні надрізи.
Порізане слайсами сало відправляємо у надрізи у картоплі.
Форму для запікання необхідно застелити пергаментом та викласти на нього картоплю. Зверху посипати страву підготовленими спеціями.
Деко краще вкрити зверху шаром фольги, як кришкою.
Готується ця страва у духовці 80 хвилин при 190 градусах.
Нагадаємо, раніше ми писали, як правильно приготувати заморожені пельмені із магазину.
- Читайте також:
Ідеальна приправа до курки і м’яса: рецепт приготування соусу з базиліком
Сподобається і дітям, і дорослим: рецепт приготування пряників на кефірі
Неможливо встояти: рецепт з приготування смачної курки із соєвим соусом