Картопля з салом, хоч і вважається традиційною сільською кухнею, тобто дуже простою, проте багато хто любить цю страву і вважає гарним частуванням, яке чудово підійде для сімейного обіду.

"Апостроф" пише, як приготувати картоплю із салом у духовці.

Читайте: Вийде ситною і смачною: рецепт приготування картоплі з беконом

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Для цього знадобиться кілограм картоплі, 200 грамів гарного сала, сіль, спеції до свого смаку та розмарин для аромату.

Після того, як картопля вимита, почищена і підсушена, з бульби потрібно зробити "гармошку", роблячи по всій поверхні надрізи.

Порізане слайсами сало відправляємо у надрізи у картоплі.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Форму для запікання необхідно застелити пергаментом та викласти на нього картоплю. Зверху посипати страву підготовленими спеціями.

Деко краще вкрити зверху шаром фольги, як кришкою.

Готується ця страва у духовці 80 хвилин при 190 градусах.

Нагадаємо, раніше ми писали, як правильно приготувати заморожені пельмені із магазину.

  • Читайте також:

Ідеальна приправа до курки і м’яса: рецепт приготування соусу з базиліком

Сподобається і дітям, і дорослим: рецепт приготування пряників на кефірі

Неможливо встояти: рецепт з приготування смачної курки із соєвим соусом