RU  UA  EN

Понеділок, 25 листопада
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 42.85
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Почастуйте рідних смачною стравою: рецепт запеченої картоплі з салом

Картопля з салом, хоч і вважається традиційною сільською кухнею, тобто дуже простою, проте багато хто любить цю страву і вважає гарним частуванням, яке чудово підійде для сімейного обіду.

"Апостроф" пише, як приготувати картоплю із салом у духовці.

Читайте: Вийде ситною і смачною: рецепт приготування картоплі з беконом

Для цього знадобиться кілограм картоплі, 200 грамів гарного сала, сіль, спеції до свого смаку та розмарин для аромату.

Після того, як картопля вимита, почищена і підсушена, з бульби потрібно зробити "гармошку", роблячи по всій поверхні надрізи.

Порізане слайсами сало відправляємо у надрізи у картоплі.

Форму для запікання необхідно застелити пергаментом та викласти на нього картоплю. Зверху посипати страву підготовленими спеціями.

Деко краще вкрити зверху шаром фольги, як кришкою.

Готується ця страва у духовці 80 хвилин при 190 градусах.

Нагадаємо, раніше ми писали, як правильно приготувати заморожені пельмені із магазину.

  • Читайте також:

Ідеальна приправа до курки і м’яса: рецепт приготування соусу з базиліком

Сподобається і дітям, і дорослим: рецепт приготування пряників на кефірі

Неможливо встояти: рецепт з приготування смачної курки із соєвим соусом