Українцям опублікували покроковий рецепт і розповіли, як швидко в домашніх умовах приготувати картоплю з беконом.
"Апостроф" публікує рецепт смачної страви.
Приготування бекону з овочами гарантує бездоганне поєднання смаків. Але треба пам'ятати, що така страва буде дуже калорійною.
Читайте також: Ідеальна приправа до курки та м'яса: рецепт приготування соусу з базиліком
Для приготування страви знадобиться:
- картопля;
- бекон;
- тертий сир;
- зелень;
- рафінована оливкова олія;
- будь-які спеції.
Спершу потрібно відварити картоплю повністю без шкірки до напівготовності. Поки картопля остигає, змішайте в ємності сіль, перець, спеції та оливкову олію. Отриманою консистенцією "обробіть" відварену картоплю. Слідом на кожній картоплі робимо шар бекону та прикріплюємо його за допомогою шпажки.
Далі візьміть форму та встеліть її пергаментом. Також, якщо є бажання, ви можете запікати картоплю на подушці з цибулі. Викладайте у форму заготівлю та рясно посипайте її сиром. Страву в духовці необхідно готувати близько 40 хвилин при 180 градусах.
Раніше ми публікували рецепт приготування смачної курки з соєвим соусом.
Вас може зацікавити:
Важливо зробити правильний маринад та соус: рецепт приготування смачного салату "Цезар" з куркою
Рецепт картопляних млинців для ситного сніданку: як приготувати їх з ковбасою та сиром
Шматок домашнього затишку для військового: у Києві спекли 6000 млинців для захисників