Господині поділилися секретами приготування заморожених магазинних пельменів, що дозволять їх перетворити на повноцінну та вишукану страву.
Про це повідомляє "Апостроф".
Читайте також: Традиційні полтавські галушки готують із м'ясною начинкою: цей рецепт варто скуштувати
Ідеальний варіант приготування пельменів
За їхніми словами, всі користуються двома звичними варіантами приготування пельменів: їх або варять, або обсмажують.
Господині зауважують, що є третій, маловідомий варіант приготування фабричних пельменів, що дозволить з набридлої страви створити обід "ресторанного рівня". Для цього їх потрібно запекти, однак робити це потрібно правильно.
Рецепт приготування запечених пельменів:
Страва буде неймовірно апетитна завдяки таким інгредієнтам: соусу зі сметани та спецій, цибулі та твердого сиру.
Щоб приготувати соус, потрібно взяти 150 г жирної сметани та додати улюблені спеції.
Також потрібно нарізати дві цибулини. Цю масу необхідно протушкувати на сковороді у незначному обсягу води кілька хвилин.
Ознакою готовності стане поява в овочевої маси прозорості. Доводити цибулю до золотистого кольору небажано.
Наступним етапом стане "збирання" інгредієнтів у формі для запікання. Внутрішню поверхню посуду потрібно покрити невеликою кількістю олії та рівномірно розподілити 300 грамів заморожених пельменів.
Їх слід покрити розігрітою цибулею та сметанним соусом.
Останній штрих - посипати зверху 100 грамами тертого сиру.
Тепер форму можна поставити у розігріту до 160 градусів духову шафу на щонайменше 40 хвилин.
У підсумку вийде ароматний та апетитний обід.
Раніше ми розповідали, як приготувати лиганці – карпатські вареники без борошна.
- Вас також може зацікавити:
Як смачно приготувати гречку: простий рецепт з м'ясом та овочами у духовці
Смачний та корисний обід: рецепт вершкового крем-супу з капустою броколі
Пісочний пиріг з яблуками – рецепт для тих, кому набридло готувати шарлотку