RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Не смажте і не варіть: як правильно приготувати пельмені з магазину

Господині поділилися секретами приготування заморожених магазинних пельменів, що дозволять їх перетворити на повноцінну та вишукану страву.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Традиційні полтавські галушки готують із м'ясною начинкою: цей рецепт варто скуштувати

Ідеальний варіант приготування пельменів

За їхніми словами, всі користуються двома звичними варіантами приготування пельменів: їх або варять, або обсмажують.

Господині зауважують, що є третій, маловідомий варіант приготування фабричних пельменів, що дозволить з набридлої страви створити обід "ресторанного рівня". Для цього їх потрібно запекти, однак робити це потрібно правильно.

Рецепт приготування запечених пельменів:

Страва буде неймовірно апетитна завдяки таким інгредієнтам: соусу зі сметани та спецій, цибулі та твердого сиру.

Щоб приготувати соус, потрібно взяти 150 г жирної сметани та додати улюблені спеції.

Також потрібно нарізати дві цибулини. Цю масу необхідно протушкувати на сковороді у незначному обсягу води кілька хвилин.

Ознакою готовності стане поява в овочевої маси прозорості. Доводити цибулю до золотистого кольору небажано.

Наступним етапом стане "збирання" інгредієнтів у формі для запікання. Внутрішню поверхню посуду потрібно покрити невеликою кількістю олії та рівномірно розподілити 300 грамів заморожених пельменів.

Їх слід покрити розігрітою цибулею та сметанним соусом.

Останній штрих - посипати зверху 100 грамами тертого сиру.

Тепер форму можна поставити у розігріту до 160 градусів духову шафу на щонайменше 40 хвилин.

У підсумку вийде ароматний та апетитний обід.

Раніше ми розповідали, як приготувати лиганці – карпатські вареники без борошна.

  • Вас також може зацікавити:

Як смачно приготувати гречку: простий рецепт з м'ясом та овочами у духовці

Смачний та корисний обід: рецепт вершкового крем-супу з капустою броколі

Пісочний пиріг з яблуками – рецепт для тих, кому набридло готувати шарлотку