RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

П'яницю можна "впізнати" по імені: чоловіки, які полюбляють випити зайве

Українські імена несуть у собі глибоке змістове навантаження. Вони допомагають розкрити певні риси характеру та навіть схильності до певних звичок.

"Апостроф" розповідає, які чоловічі імена зазвичай асоціюються із справжніми любителями "хильнути" зайвого.

Читайте також: З ними важко порозумітися: сім імен, які носять жінки з нестерпним характером

Олег

Так склалось, що українське ім’я Олег в народі часто асоціюється з веселощами і розлитими келихами. Чоловіки з цим іменем стають патронами найгарячіших вечірок та гуцульських застіллів. Для них кожна чарка стає символом святкування, а застілля – неабиякою можливістю розслабитися. Олеги, як правило, добре розуміються на винах.

Олександр

У перекладі з грецької чоловіче ім’я Олександр означає "захисник людини". Але, звичайно, володар цього імені не відмовиться від склянки міцного напою. Такі чоловіки можуть бути відомими своєю спритністю у виборі алкоголю та вмінням створювати атмосферу свята.

Віталій

Ім'я Віталій асоціюється з веселими заходами та вечірками, де кожен момент наповнений радістю та веселими емоціями. Чоловіки з цим ім'ям не втрачають можливості розважитися та відпочити в компанії друзів.

Роман

Роман – чоловік, схильний до мінливості. Він часто кидає розпочаті справи, не доводить їх до логічного завершення. Життя Романа сповнене завищеними очікуваннями і серйозними розчаруваннями. Саме ці невдачі спонукають чоловіка випивати. Варто пам'ятиати про те, що вибратися з цього кола буває вкрай важко.

Вадим

Вадиму з ранніх років варто справлятися зі своїми емоціями, вміти направляти їх у правильне русло. Якщо цього не трапляється, переживання можуть вилитися у справжню алкогольну залежність. Також у Вадима є дуже високий ризик потрапити у погану компанію, що призведе до ще більшої залежності від міцних напоїв.

Микола

Це ім'я є українською версією імені "Ніколас", яке в перекладі з грецької означає "переможець народів". Миколи відомі своєю спритністю у виборі алкоголю та вмінням створювати атмосферу свята. Вони віддають перевагу класичним напоям та можуть бути справжніми знавцями вин та коктейлів.

Нагадаємо, астрологи назвали п'ять чоловічих імен, володарі яких перетворять життя жінки на пекло.

    Вас також може зацікавити:

Люди з "чорною міткою": топ-5 імен чоловіків, які ніколи не розбагатіють

Мають сильну енергетику і викликають захоплення: названі імена жінок

Проведуть пенсію в оточенні кішок: п'ять імен жінок, яким у старості загрожує самотність