RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Сонячне затемнення 8 квітня: як пережити важкий день і які справи краще відкласти

У понеділок, 8 квітня, на Землю чекає чергове сонячне затемнення, яке зможуть спостерігати лише частина населення нашої планети, проте яке матиме вплив на усіх її мешканців.

Читайте також: Повне сонячне затемнення у квітні: коли та де можна спостерігати

Як сонячне затемнення вплине на людей та які справи краще відкласти, розповідає "Апостроф".

Сонячне затемнення відбудеться 8 квітня о 21:17 за київським часом. Повну фазу затемнення зможуть спостерігати лише мешканці Північної та Центральної Америки. В той час сонячне затемнення можна буде спостерігати завдяки прямій трансляції на YouTube-каналі NASA.

Вплив затемнення буде відчутним для всіх жителів планети. Наразі Земля перебуває у так званому коридорі затемнень і в циклі затемнень на осі Овен-Терези (саме ці знаки Зодіаку відповідають за війну та мир). Отже, є можливість знайти баланс у житті та встановити мир у стосунках.

Повне сонячне затемнення активізує нові можливості. В той же час затемнення відкриває шлях для оприлюднення старих таємниць. Проте усі ці події відкриють простір для прогресу та оновлення.

Оскільки під час затемпення наша енергія перебуватиме практично на нулі, за кілька днів до та після варто дати собі можливість розслабитися емоційно, утриматися від справ, які потребують багато психологічних та фізичних ресурсів.

Астрологи не радять під час затемнення вступати у суперечки та конфлікти; починати нові та важливі справи (одружуватися, розлучатися, міняти роботу); давати або брати в борг; робити великі покупки; впускати в життя нових людей та навіть вирушати у далекі подорожі.

Раніше ми публікували дати рідкісних космічних явищ.

  • Вас також може зацікавити:

Вчені розкрили секрет таємничих блискавок на Венері: фото

Чому на Місяці утворюється мерзла вода: відповідь вчених здивувала світ

Масове вимирання неминуче: яким буде клімат на Землі через 250 млн років