RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

У Львові влаштували елітну вечірку для бомонду, де назбирали на дрони аж 115 тисяч гривень. Фото

У Львові в одному з найдорожчих відпочинкових комплексів на заході країни влаштували елітну вечірку, де зібрали лише 115,5 тисяч гривень на дрони - вистачило на сім FPV-дронів FlyFish 7.

Про це повідомляє LVIV.MEDIA.

Читайте також: Їздив за кордон як водій-волонтер: власник "Гулівера" і "Ельдорадо" потрапив у гучний скандал

Організатор елітної благодійної вечірки в Edem Resort Medical & SPA, яка пройшла 29 березня, став глянцевий журнал "П’ємонт". Усього було 150 гостей. У середньому, кожен учасник вечірки задонатив близько 600 грн.

"Сума зібраних коштів виглядає неспівмірною із масштабом заходу: в одному з найдорожчих відпочинкових комплексів західної України зібрались близько 150 бізнесменів, блогерів та відомих львів’ян. З відео зрозуміло, що гості розважались на фуршеті, для них влаштували дитячий показ вечірніх та народних костюмів. Учасників вечора розважали співаки Андрій Кіше, Наталка Карпа та гурт "Рандеву". Ведучим вечора був шоумен Володимир Такудіс", - зазначили у виданні.

Також на заході були присутні відомі львівські підприємці, зокрема власниця мережі дитячих садочків Юлія Гетьман, власник мережі стоматологічних клінік Ярослав Заблоцький, дизайнерка Інна Леон та дружина підприємця та екснардепа, власника Edem Resort Ігоря Кривецького Ольга Філатова-Кривецька.

Крім того, місцеві еліта була у дорогому вбранні з коштовними аксесуарами. Наприклад, вартість оригіналів жіночих сумок, які засвітились на вечірці, становить від тисячі до п'яти тисяч доларів, а співвласниця журналу, який був організатором вечірки, Анастасія Хрищук була у сукні за 500 доларів.

Фото: lviv.media

Фото: lviv.media

Фото: lviv.media

Одна із власниць журналу Марта Кавецька відмовилась казати виданню, скільки коштувала організація цього вечора, як і який був гонорар у співака на заході, назвавши це комерційною таємницею.

"Вечір був благодійний, але ми це організовували не на благодійних умовах... Техніка, це все було оплачено", - зазначила вона.

Журналісти дізналися безпосередньо в Edem Resort & Spa, що оренда залу коштує 7 тисяч доларів, але для благодійних вечорів роблять знижку. За 7 тисяч доларів можна купити 17 дронів FlyFish 7. Звук та світло треба приносити окремо. В одній із львівських саунд-студій журналістам повідомили, що це все обходиться у щонайменше 200 тисяч гривень. Вартість фуршету - орієнтовно 250 тисяч гривень.

"Якщо оцінити гонорар виконавців Кіше, Наталки Карпи та гурту “Рандеву”, а також ведучого Володимира Такудіса у 200 тисяч гривень на всіх, а вартість фуршету у 250 тисяч, то можна припустити, що на розваги для еліти витратили суму, за яку бійцям 80-ї ОДШБр можна було б купити щонайменше 60 FPV дронів", - наголосили у виданні.

Нагадаємо, Потап прокоментував скандал з виступом на концерті "Російське ретро" у Німеччині.

  • Вас може зацікавити:

Дружина скандального ексрадника ОПУ засвітилась з пікантними діамантами у VIP-зоні на концерті Beyoncé

Масштабна корупція в "Укрзалізниці": екс-раднику ОПУ та його спільникам повідомили про підозру

Вкрав протезний завод і медичну базу: нові подробиці скандалу з топ-корупціонером в ЗСУ