Лайм

Недогледіли: Потап прокоментував скандал з виступом на концерті "Російське ретро" у Німеччині

Чоловік Насті Каменської записав відеозвернення

Потап вийшов на зв'язок на тлі скандалу з виступом на концерті "Російське ретро", що має відбутися у Німеччині. У соцмережах він попросив вибачення в українців, зазначивши, що він та його команда "недогледіли" і опублікована афіша "не була узгоджена" з ними.

В опублікованому в Instagram ролику чоловік прокоментував афішу, де його назвали "зіркою російського ретро". При цьому він не сказав, що його участь у заході буде скасована, а навпаки запросив усіх бажаючих на концерт, підкресливши, що "буде весело".

Читайте також: Усе, що він робить - крінж: ведуча Аліна Доротюк назвала "найзашкварнішу" українську зірку.

Олексій ПотапенкоФото: instagram.com/realpotap

"Знаю кіпіш з приводу афіші. Справедливо. Це людський фактор. Я не один, хто потрапляв у такі ситуації. Ким мене тільки не називали, але тільки не так, як на цій афіші, - сказав репер та продюсер. - Це була неузгоджена афіша, її виставили, але ми її зараз виправили. Я прошу вибачення у всіх, кого це обурило. Всіх запрошую на концерт, буде весело. Вибачте, недогледіли".

Напередодні виникнення скандалу Потапенко ніяким чином не коментував свій виступ у Німеччині, де він виконуватиме російськомовні пісні. У соцмережах він не анонсував участь у концерті, а лише розповідав підписникам, чим займається за кордоном, де, нагадаємо, живе у період повномасштабної російсько-української війни.

Читайте також: Незрозуміла зустріч: Мішель Андраде згадала, як випадково зустріла Потапа, який живе за кордоном.

Афіша концерту Потапа на вечірці "Російське ретро"Фото: prime-night.de

До слова, клуб Prime у місті Білефельд часто влаштовує заходи, спрямовані саме для російської публіки. Раніше там виступали Б'янка, зрадник України та брат української артистки Таяни Міша Марвін. А у березні цього року туди приїжджали росіяни Galibri & Mavik, які присвячують свої пісні "великому другу Путіна" Стівену Сігалу.

  • Раніше Потап у Маямі хизувався фото з нареченим Меган Фокс, яка принизила українок.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці