RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Половина членів правління федерації кінного спорту відсутні на засіданнях та виїхали з України – експерт

У Всеукраїнській федерації кінного спорту України (ВФКСУ) частина членів правління покинула Україну та знаходиться в Європі. Члени правління не відвідують засідання з постійною періодичністю.

Про це повідомляє аналітик "Промислово-підприємницької спілки" Олег Рубанчук.

За словами аналітика, частина правління повністю ігнорують засідання правління. Він ставить питання щодо доцільності перебування цих людей в правлінні Федерації.

"Пархомчук Михайло, громадянин Бельгії, який з перших днів війни виїхав з України в Бельгію. Наразі Національна Поліція розслідує розкрадання благодійних коштів Пархомчуком. Логутенкова Інна, член правління, громадянка Бельгії, проживає за кордоном. За більш як два роки війни, взяла участь тільки в одному засіданні правління. Новік Ксенія, член правління, з початку війни живе в Німеччині, в засіданнях правління федерації не приймає участі. За кордоном знімає відео про кіннотників, які поїхали з України. Проте життя кіннотників України, які живуть під постійними обстрілами їй повністю байдуже… Безуглий Микола, член правління, який ігнорує засідання правління, уже рік проживає в Німеччині. Діючий президент федерації кінного спорту у Харківській області. Разом з цим, життя кіннотників Харківської області йому байдуже. Як виживає Дергачівська школа під обстрілами - йому не цікаво", - пише Рубанчук.

За словами експерта, Віктор Коновалов, член правління, також не приймає участі в засіданнях правління федерації. Раніше був директором ДЮСШ Дніпра, проте наразі "не цікавиться життям школи".

"Пархоменко (Дмитрієнко) Юлія, член правління, яка за два роки війни жодного разу не приймала участі в правлінні. Логічно виникає питання присутності пані Юлії в правлінні. Аліфанов Микола, член правління, керівник осередку федерації в Сумській області, який принципово ігнорує всі засідання правління Федерації. Доречі, це саме той Аліфанов, який організував побиття двох народних депутатів Михайла Ананченко та Тетяни Рябухи. Наразі перебуває під слідством", - пише Олег Рубанчук.

Як вважає Рубанчук, ці особи повинні звільнити свої посади з правління ВФКСУ, а на їх місце мають зайти люди, які два роки війни активно допомагають кіннотній спільності в Україні, а не за її межами.