RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Поважай їх: військові ТЦК - це воїни, які повернулися з окопів. Відео

У Сухопутних військах України закликали поважати працівників ТЦК, із якими останнім часом пов'язано немало скандалів. Адже більшість із них - воїни, які повернулися з зони активних бойових дій.

Мотиваційне відео опублікували у Telegram-каналі "Сухопутні війська".

"Більшість військових ТЦК – це воїни, які повернулися з війни. Воїни, які мужньо боронили нас і втратили здоров’я. Це ті самі герої, якими ми захоплювалися і дякували за захист. Підтримуйте захисників. Долучайтесь до захисту своєї родини, свого дому та майбутнього.", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Війна набагато ближче: ТЦК створив для українців потужне відео і закликав діяти

На відео можна побачити сцену, де працівник ТЦК оформляє документи військовозобов'язаного у квітні 2024 року. Звичний звук падіння теки по столу "переносить" чоловіка у формі думками у листопад 2023 року, де він відновлюється після поранення в бою. А потім - у жовтень 2023 року, на схід України, де відбуваються активні бойові дії й воїн потрапляє в епіцентр вибуху. Ще раніше - у травні 2022 року чоловік на навчанні, а у березні 2022 - заходить до цього ж самого кабінету, до представника ТЦК, якому подає власні документи.

"Повернувшись" у реальність представник ТЦК встає на милиці, віддає документи військовозобов'язаному та тисне йому руку.

У дописі до відео зазначається, що майже кожен військовий ТЦК має бойовий досвід, а автори ролика закликають поважати їх.

Раніше ми писали, що 180 тисяч багатодітних чоловіків можуть мобілізувати.

  • Вас може зацікавити:

Разом з дипломом повістка? Деяких студентів влітку можуть чекати "сюрпризи" від ТЦК

Як отримати відстрочку від мобілізації: зразок для подання заяви