RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 червня

Всі новини

Григорій Козловський та Emily Resort передали кошти на протези для захисників у центр Unbroken

Засновник ФК "Рух" Григорій Козловський разом із відпочинковим комплексом Emily Resort переказали чергові 2 млн грн на потреби ЗСУ. Ці кошти направили у БО "БФ "Незламні" для протезування українських воїнів.

Григорій Козловський та "жовто-чорна" родина з Emily Resort з початку року передали військовим понад 7,5 млн гривень.

Фото: Григорій Козловський - бізнесмен і меценат, засновник ФК "Рух" (Львів)

"Ми знаємо, що поки військові нас боронять від ворога — ми маємо працювати та допомагати. Допомагати не лише тим, хто зараз на фронті, а й допомогти тим, хто повернувся", - зазначив Григорій Козловський.

Григорій Козловський - засновник ФК "Рух" - разом з Emily Resort та БО "БФ "Незламні" допомагають українським військовим повернутися до повноцінного життя, адже понад 5 000 українців втратили кінцівки з початку повномасштабного вторгнення. Ця цифра зростає щодня.

Національний реабілітаційний центр Unbroken – єдиний медичний заклад в Україні, де протезування є частиною роботи лікарні, а протезисти – членами мультидисциплінарної команди. Зокрема, спеціалісти встановлюють біонічні протези рук та мають мобільну майстерню протезування.

Спеціалісти центру "Незламні" виготовляють та встановлюють протези як військовим, так і цивільним.

Директорка із комунікацій та партнерств Першого медоб'єднання Львова та керівниця проєкту Unbroken Ірина Заславець розповіла, що проблема із протезуванням в Україні стоїть дуже гостро, адже війна триває, а наші воїни постійно отримують важкі травми на полі бою: "Кошти, які засновник ФК "Рух" Григорій Козловський та Emily Resort переказали на центр Unbroken, будуть спрямовані на допомогу нашим захисникам, які втратили кінцівки. За 2 млн грн ми зможемо купити комплектуючі до протезів і встановити штучні кінцівки тим, хто їх втратив захищаючи нас… Війна триває, отже маємо нових поранених та потребуючих у протезуванні воїнів. Завдяки допомозі таких меценатів як Григорій Козловський та Emily Resort ми маємо можливість допомогти нашим військовим встановити кінцівки і подарувати їм можливість знову ходити, рухатись і максимально відновлюватись. До нашого центру "Незламні" - першого медоб'єднання Львова - потрапляє дуже багато людей, які потребують складних реконструктивних операцій та протезування. Ми закуповуємо комплектуючі до протезів. Потім з них у майстерні Центру Unbroken виготовляється протез індивідуально під кожну людину".

Григорій Козловський зазначив, що те, що в Україні існують реабілітаційні центри, котрі не лише встановлюють протези, а й виготовляють їх, - дуже добре, адже благодійники можуть долучатися до допомоги у відновленні здоров'я українських воїнів.

"Ми раді, що в Україні існують реабілітаційні центри, котрі не лише встановлюють протези, а й виготовляють їх. Тому долучаємось до цієї ініціативи та передаємо БО "БФ "НЕЗЛАМНІ" кошти на купівлю компонентів, що забезпечать виготовлення якісних та ефективних протезів для наших військових. Дякуємо усім ЗАХИСНИКАМ та віримо — ПЕРЕМОГА БУДЕ", - додав меценат.

Раніше спортивно-оздоровчий комплекс Emily Resort та засновник ФК "Рух" Григорій Петрович Козловський перерахували 2 млн гривень на протезування поранених українських воїнів та цивільних, які постраждали від війни, і які зараз проходять реабілітацію в Superhumans Center.