RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Скільки зараз коштує відпочити на Шацьких озерах: ціни та відгуки туристів

Влітку серед українців залишається популярним відпочинок на Шацьких озерах у Волинській області, у тому числі на найглибшому в Україні озері Світязь.

"Апостроф" розповідає, які ціни на житло та зібрав відгуки на ці місця відпочинку на Шацьких озерах.

Читайте також: Літній відпочинок для дітей в Україні: де як записатись у безкоштовний табір

Cisarska sadyba у селі Світязь

У помешканні Cisarska sadyba є приватна парковка, безкоштовний Wi-Fi, є варіанти номерів з кухнею, дитячий ігровий майданчик і барбекю. Вартість номера на двох - 1 760 гривень на добу.

"Цілковита тиша, комфорт і спокій. Чудові власники. Обов'язково приїду ще. Комарі на вулиці безжальні", "Казкове місце, неймовірне відчуття єднання з природою, чудово для сімʼї з дітьми", "Дуже затишне і тихе місце, можна порибалити. Дорога до озера 10 хв. повільним кроком через сосновий ліс", "Окремий вхід, величезне зручне ліжко, чиста та простора кімната, сауна", - пишуть у відгуках.

"Мигдаль Маєток" у селі Світязь

На території "Мигдаль Маєток" є сад, тераса та безкоштовна приватна парковка. У помешканні три спальні, ванна кімната з душем, кухня з холодильником, білизна та рушники входять у вартість, а також є зона відпочинку. Ціна будинку на добу на вісьмох людей – 3 тисячі гривень. Мінімальне проживання - дві ночі.

"Велика простора територія, де є чим зайнятись дітям. Гарні, чисті кімнати, є рушники. Трохи далеко від центрального пляжу, але це не проблема, бо поруч є місце, щоб покупатись", - написав гість маєтку.

"Казковий Світязь" у селищі Шацьк

Всі номери "Казкового Світязя" з кондиціонером, є відкритий басейн, сад, тераса, безкоштовний Wi-Fi, міні-кухня, душ, а на території помешкання - дитячий ігровий майданчик і барбекю. Ціна номера на двох на добу - 1 980 гривень.

"Дрова, мангал, лежаки, все є для класного відпочинку. Дерев'яні будинки теж додають свого колориту. Рекомендую спробувати чан з травами, якщо день видався прохолодним, то поваритись у казану, буде саме воно. Комарі жарили мене всі дні, хоча на що я сподівався, живучи у лісі біля озера. І ще, трошки далече знаходиться отель від центру і від озера", "Дуже гарний окремий будиночок, затишно і чисто. Господарі подбали про всі дрібниці, рушники навіть кухонні були", - пишуть гості.

Ostrivky у селі Світязь

У помешканні Ostrivky є безкоштовні велосипеди, сезонний відкритий басейн, сад, безкоштовний Wi-Fi, дитячий ігровий майданчик, барбекю, обслуговування номерів, камера зберігання багажу, є номери з балконом та видом на басейн. Ціна одного номера люкс на двох коштує 2 тисячі гривень, а стандартний на чотирьох - 1 600 грн.

"Сучасний, новий готель, недалеко від пляжу. Дуже привітний персонал. В номері є все необхідне. На території ж дитячий майданчик, басейн, батут, шезлонги, все нове і справне. Є можливість користуватися мангалом, дрова і все необхідне надається безкоштовно. Нам дуже сподобалося!", "Дуже привітно, затишно і дуже чисто!", "Трохи далеко від озера, на велосипеді 10 хвилин до найближчого пляжу, до центрального хвилин 20", - пишуть відвідувачі.

Edelweiss House у селі Світязь

У помешканні Edelweiss House є спільний лаунж, кухня та дитячий майданчик, а також приватна пляжна зона, безкоштовний Wi-Fi та парковка. У номерах окрема ванна кімната, робочий стол, чайник, душ, холодильник, телевізор та кондиціонер. Покращений номер на двох коштує 1 530 гривень, а тримісний номер з душем - 1 760 гривень.

"Чистий, гарний та затишний номер, гарна зона відпочинку для дітей та дорослих. Комфортне ліжко", "Ми були одну добу, нам все сподобалось, але краще буде на другому поверсі - тихіше", "Вперше в готелі, не найдешевшої категорії, де не надають додаткового туалетного паперу, а тільки один при заїзді, навіть на довгий срок. Це дуже дивно", "Їжа не включена у вартість проживання але кухня комфортна, готувати зручно", - зазначили гості помешкання.

Раніше ми публікували календар свят та вихідних у червні.

  • Вас може зацікавити:

Пляжний сезон "на носі": який штраф за купання в забороненому місці

Пляжний сезон в Одесі почався: для людей відкрили доступ до моря

Геть білі смуги від трусів і ліфчиків: 24 найкращих нудистських пляжів у світі