RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

В Німеччині знайшли мертвою 9-річну українку, яка зникла тиждень тому. Фото

Поліція саксонського містечка Дебельн підтвердила, що зникла минулого тижня українська дівчинка мертва. Вона стала жертвою злочину, який розслідується як вбивство.

Про це повідомляє Tagesspiegel.

Читайте також: В Польщі винесли вирок вбивцям українця у витверезнику

Прессекретар прокуратури Хемніца Інгрід Бургхарт розповіла, що тіло, знайдене у вівторок у Дебельні, Саксонія, належало дев'ятирічній українці Валерії, яка пропадала кілька днів тому. Розслідується вбивство. Однак жодних доказів сексуального злочину немає.

За словами керівника відділу кримінальних розслідувань Хемніца Менді Кюршнер, неживе тіло було знайдено у вівторок вдень близько 14:30 у лісі "далеко від лісових стежок, глибоко в підліску" між районом Россвайн у Маличі та містом Махліць. Район Дебельн міста Хермсдорф в окрузі Центральна Саксонія - всього за чотири кілометри від будинку. Час смерті поки що не може бути точно визначений.

Востаннє дев'ятирічну дівчинку бачили 3 червня, коли вона йшла до школи. Але вона так і не дійшла. Школа не поінформувала матір про її відсутність. В результаті її зникнення було помічено лише вдень, коли вона не повернулася додому. Дівчинку шукали понад 400 поліцейських із Саксонії та Саксонії-Анхальт.

За останні кілька днів офіцери неодноразово виїжджали на завдання, у тому числі прочісували річку Мульде та допитували місцевих мешканців. Крім того, у місті з населенням близько 24 тисяч осіб сформовано приватні пошукові загони. У вівторок вдень поліція знайшла її бездиханне тіло.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Польщі на фермі вбили українця.

  • Вас також може зацікавити:

В Німеччині напали з ножем на 15-річного підлітка з України

В Китаї жінка увірвалася з ножем до школи: є загиблі і поранені. Фото

У Варшаві таксист напав на українку: забрав всю готівку і погрожував вбити